Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Κερδίζει σιγά, σιγά το στοίχημα του σεβασμού ο Γ. Ασσαριωτάκης και ο Πόρος

Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 17:55 Γράφτηκε από τον
Ο πρόεδρος του Πόρου, Γιάννης Ασσαριωτάκης. Ο πρόεδρος του Πόρου, Γιάννης Ασσαριωτάκης.

Ο Πόρος είναι ένα σωματείο, το οποίο μπορεί να μην έχει μεγάλη ιστορία πίσω του αλλά έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στα τοπικά δρώμενα.

Το παράπονο του Γιάννη Ασσαριωτάκη πολλές φορές είναι ότι η ομάδα του δεν αντιμετωπίζεται με σεβασμό, όπως άλλα ιστορικά σωματεία.

Ωστόσο με την επιμονή και υπομονή του προέδρου του Πόρου, ο σύλλογος βρίσκεται στη Γ΄Εθνική και έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να καθιερωθεί και με τα χρόνια να γράψει τη δική του μακρά και γιατί όχι και ένδοξη ιστορία. Ήδη έχει καταγράψει πολλές επιτυχίες με τις ανόδους που έχει πετύχει και με τον τίτλο του πρωταθλητή που κατέκτησε την περίοδο 2018-2019 στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Πόρος δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει δικό του γήπεδο οι παίκτες και το τεχνικό τιμ λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέσα για να μπορούν να δουλέψουν χωρίς εμπόδια. Αφού το Δ.Σ δηλαδή ο κ. Ασσαριωτάκης που σηκώνει και το μεγαλύτερο οικονομικό βάρος παρέχει όλα όσα χρειάζονται.

Ο πρόεδρος του Πόρου που δίνει μεγάλο αγώνα για να καθιερώσει την ομάδα στη συνείδηση του κόσμου φαίνεται ότι σιγά, σιγά ότι καταφέρνει να κερδίσει το στοίχημα του σεβασμού.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πόρος είναι ανάμεσα στα λίγα σωματεία που έχουν καταθέσει ολοκληρωμένη αίτηση για το Μητρώο και φυσικά θα λάβει την κρατική επιχορήγηση. Τι άλλο μπορεί να σημαίνει εκτός από άριστη οργάνωση, υγεία και μια ομάδα που το μέλλον της ανήκει.

Σίγουρα διανύουμε δύσκολες εποχές λόγω της πανδημίας, ωστόσο ο Πόρος δείχνει ότι μπορεί να βγει έστω και λαβωμένος από τη δυσχερή θέση και να προχωρήσει, τη στιγμή που άλλα σωματεία βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport