Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Η μεγάλη δικαίωση του Θεόφιλου Ασλάνη

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 16:04 Γράφτηκε από την
Ο πρώην πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος, Θεόφιλος Ασλάνης. Ο πρώην πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος, Θεόφιλος Ασλάνης.

Περάσαμε ένα «καυτό» καλοκαίρι υπό την σκιά και την απειλή του κορονοϊού με την επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ να προσπαθεί να οργανώσει τα νέα τοπικά πρωταθλήματα.

Το Prismasport.gr ήταν εδώ και σας είχε ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις. Για τις σκέψεις και τα σχέδια της διοργανώτριας, τα οποία ελέω της πανδημίας πολλές φορές άλλαξαν.

Τα εμπόδια μεγάλα και οι οδηγίες από άνωθεν ρητές και κατηγορηματικές. Μικρά σε διάρκεια πρωταθλήματα, καθώς δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Άλλοι αποφάσιζαν και άλλοι αποφασίζουν και σήμερα που έδωσαν και την εντολή για νέα αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Ο πρώην πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος, Θεόφιλος Ασλάνης και όλοι οι ιθύνοντες της Ένωσης τόνιζαν σε όλους τους τόνους ότι είναι δεμένα… τα χέρια τους και ότι το γενικό πρόσταγμα το δίνουν οι ειδικοί για τη δημόσια υγεία, οι λοιμοξιολόξοι και το Υπουργείο Υγείας.

Οι αντιδράσεις από τα σωματεία πολλές. Ζητούσαν κανονικά σε διάρκεια πρωταθλήματα, λόγω των συμφωνιών που είχαν κάνει με ποδοσφαιριστές και χορηγούς. Θα έπρεπε δηλαδή να πληρώσουν περισσότερους μήνες και να αγωνιστούν λιγότερους.

Η νέα διακοπή των πρωταθλημάτων ωστόσο δικαιώνει τον Θεόφιλο Ασλάνη. Αυτός ήταν και θα παραμείνει ο μεγάλος φόβος, η αναστολή των αγώνων λόγω του COVID 19. Δεν μπορούσαν να ρισκάρουν να ξεκινήσουν πρωταθλήματα με μεγάλη διάρκεια και να προβλέπονται στην προκήρυξη, πλέι-οφ και πλέι άουτ.

Πρέπει όλοι πλέον έστω και τώρα να καταλάβουμε ότι η πανδημία έχει επηρεάσει και έχει αλλάξει ριζικά τις ζωές όλων μας. Άλλωστε δεν περιμένει κανείς ότι η πολιτεία θα δει με το ίδιο μάτι ή θα αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, όπως πράττει με τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Δυστυχώς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο θα την πληρώσει για άλλη μια φορά…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport