Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Αποφασίστε επιτέλους τίνος παράρτημα είναι ο ΟΦΗ...

Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 18:45 Γράφτηκε από τον
ΟΦΗ ΟΦΗ

Γίνεται να είσαι παράρτημα τριών διαφορετικών ομάδων μέσα στην ίδια χρονιά; Σύμφωνα με τους αντιπάλους του ΟΦΗ γίνεται και παραγίνεται!

Όπως λένε λοιπόν οι αντίπαλοι του Ομίλου η «ασπρόμαυρη» ομάδα τη φετινή σεζόν έχει το... παγκόσμιο ρεκόρ να υπόκειται σε τρεις διαφορετικές ομάδες. Τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Αναμφίβολα ακούγεται κάπως οξύμωρο για να είναι αληθινό κι όμως κάποιοι συνεχίζουν να το αναπαράγουν,

Άλλωστε είναι γνωστό πως ο ΟΦΗ είναι στο άρμα του Ολυμπιακού αφού έχει δανεικό τον Μάνο. Ή ότι βρίσκεται στο πλευρό του ΠΑΟΚ επειδή ο «δικέφαλος» τον νίκησε πέντε φορές φέτος. Και φυσικά της ΑΕΚ, αφού η Ένωση πέρασε με διπλό από το Ηράκλειο πριν από λίγες εβδομάδες σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τα πλέι οφ....

Το πιο θλιβερό όμως είναι πως αυτές οι ιδέες δεν διακινούνται μόνο από οργανωμένους οπαδούς στις εξέδρες. Πολλές φορές είναι οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι που αφήνουν χυδαία υπονοούμενα. Για παράδειγμα ακούσαμε το περασμένο Σάββατο από Θεσσαλονίκη μεριά, πως ο ΟΦΗ έπαιξε τάχα για την ΑΕΚ, για αυτό έδειξε έντονο πάθος και πάλεψε για τη νίκη.

Όπως είχαμε διαβάσει νωρίτερα στη  πως το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου παίζει με ιδιαίτερο ζήλο κόντρα στον Ολυμπιακό για να του στερήσει βαθμούς στη μάχη του τίτλου...

Η ουσία είναι μία και πρέπει να την καταλάβουν όλοι. Ο ΟΦΗ παίζει μονάχα για τον κόσμο του, την φανέλα και την ιστορία του. Οι εποχές που ο Όμιλος έκανε τον κομπάρσο στον εκάστοτε ισχυρό, από Αθήνα η Θεσσαλονίκη έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ο ΟΦΗ πάντα αγωνίζεται για τη νίκη, όποιες και αν είναι οι συνθήκες και ο αντίπαλος.

Φυσικά είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβουν αυτό, εκείνοι που αναπαράγουν αυτές τις ανοησίες. Δεν μπορούν να διανοηθούν πως η ομάδα του Ηρακλείου είναι ανεξάρτητη και παλεύει για ένα τελείως διαφορετικό ελληνικό ποδόσφαιρο, μακριά από τη βρωμιά και τη σαπίλα του παρελθόντος.

Είναι γνωστή η έκφραση πως όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια... Ας πάνε όμως τα «βουβάλια» αλλού να παλέψουν και ας αφήσουν τους υπόλοιπους στην ησυχία τους.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport