Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Άλλο κριτική άλλο ισοπέδωση...

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 21:01 Γράφτηκε από τον

Του Αλέξη Χριστινάκη

Δεν είναι κακό να χάνεις, σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Το κακό είναι να συνηθίσεις την ήττα .

Το μέγεθος του ΟΦΗ είναι τεράστιο στο Ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα, δεν μπορεί η ήττα και πόσο μάλλον συνεχόμενες ήττες να μην προβληματίζουν και να μην δημιουργούν γκρίνια.

Αυτά τα έχει κάθε μεγάλη ομάδα. Η πίεση, η γκρίνια και οι απαιτήσεις είναι συνυφασμένες με την φανέλα που φοράς η κοουτσάρεις η ηγείσαι διοικητικά .

Αν δεν μπορείς να αντέξεις την πίεση αυτή είναι καλυτέρα να μην ανήκεις σε αυτήν την ομάδα. Μεγάλα καράβια , μεγάλες φουρτούνες.


Άλλο κριτική, άλλο ισοπέδωση .


Στον ΟΦΗ έχουν γίνει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα πράγματα που δεν είχαν γίνει τα τελευταία είκοσι χρόνια.

 Για πρώτη φορά από ότι θυμάμαι τον εαυτό μου , οι φίλοι του ΟΦΗ μιλάμε ΜΌΝΟ για ποδόσφαιρο.

Μιλάνε για το σύστημα , για την απόδοση του ποδοσφαιριστή, για τα καλά και τα κακά του προπονητή, για τις επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Μετά από αρκετά χρόνια δεν υπάρχουν προσφυγές , δεν υπάρχουν καθυστερήσεις πληρωμών, δεν υπάρχουν δικαστήρια . Αυτά έχουν διαγραφεί από το λεξιλόγιο όσων ασχολούνται με την ομάδα του ΟΦΗ.

Βεβαία για μένα και για πολλούς ακόμα που δεν ικανοποιούνται , καθώς έχουν ζήσει τον ΟΦΗ σε πραγματικά μεγάλες στιγμές , εχθρός του καλού είναι το καλύτερο .


ΥΓ. Σε πρόσφατο ταξίδι που πραγματοποίησα στα Ιωάννινα, μια πόλη όχι ιδιαίτερα φιλική για τον ΟΦΗ, αυτό που εισέπραξα σε συζητήσεις με τους κατοίκους είναι ο σεβασμός και μια κρυφή ζήλια. Θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να το διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Search

Prisma Sport