Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

Άποψη: Οι 23 βαθμοί , η χαλάρωση και τα πλέϊ άουτ

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 15:08 Γράφτηκε από τον

Μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες του νέου έτους ο ΟΦΗ πλέον βρίσκεται για πρώτη φορά από την 1η αγωνιστική όχι μόνο εκτός εξάδας δηλαδή εκτός πλέϊ οφ, αλλά και στην 9η θέση του πρωταθλήματος φλερτάρωντας πλέον ανοικτά και με τα πλέϊ άουτ που από φέτος θα μπουν και στην ποδοσφαιρική ζωή της Super League 1. 

Και απ΄ότι φαίνεται στην κρητική ομάδα οι 23 βαθμοί που έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μάλλον κακό παρά καλό της έκαναν για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Όλοι όσοι δουλεύουν καθημερινά στο ποδοσφαιρικό τμήμα από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο φαίνεται ότι σιγούρεψαν κατά κάποιο τρόπο την παραμονή βλέποντας τον Παναιτωλικό και τον Πανιώνιο να παραμένουν με μόλις 8 και 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα και να μπαίνουν ως τα ακλόνητα φαβορί για υποβιβασμό και μπαράζ παραμονής στη διαδικασία των πλέϊ άουτ. 

Μια διαδικασία που βάσει και του προγράμματος που έχει ο ΟΦΗ ,αλλά και της μέτριας εως αδιάφορης παρουσίας που έχει στα τελευταία ματς είναι πολύ πιθανό να την βρει μπροστά της η κρητική ομάδα μπαίνοντας όμως ως φαβορί και όχι ως αουτσάϊντερ σε αυτή. 

Αυτό δεν σημαίνει ότι μαθηματικά αλλά και θεωρητικά έχει χάσει τις ελπίδες του για τα πλέϊ οφ ο ΟΦΗ . Το θέμα είναι αν θέλει όλο το οικοδόμημα που λέγεται ΟΦΗ να μπει σε αυτή την διαδικασία η μήπως θεωρούν και οι ίδιοι οι άνθρωποι του ΟΦΗ ότι είναι νωρίς για να επιστρέψει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια η κρητική ομάδα, λίγους μόλις μήνες πριν το ιστορικό μπαράζ με τον Πλατανιά. 

Ο Γ. Σίμος είχε πει σε μια πρόσφατη συνέντευξη του ότι την 1η Φεβρουαρίου θα μπορώ να σας πω ποιος είναι ο στόχος της ομάδας για τη φετινή σεζόν. Εκείνη την ημέρα θα γίνει το ματς με τη Λάρισα. Άρα αν κρατήσουμε τα λόγια του 41χρονου τεχνικού σε δύο εβδομάδες θα ξέρουμε περίπου που θα βαδίσει φέτος ο ΟΦΗ και αν έχει την δυνατότητα να μπει σφήνα πλέον στην πρώτη εξάδα, η τερματίσει από την 6η θέση και κάτω μπαίνοντας χωρίς ιδιαίτερο άγχος στη διαδικασία των πλέϊ άουτ απλά για να παίξει επτά ματς και να τερματίσει όσο ττο δυνατόν ψηλότερα. 

Υ.Γ

Για να πετύχει τον όποιο στόχο έχει θέσει ο ΟΦΗ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα πρέπει να φρεσκαριστεί άμεσα με μεταγραφές ουσίας γιατί καμία χρονιά δεν ολοκληρώθηκε από τον Ιανουάριο. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport