Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Άποψη: Προκαλεί θλίψη και αγανάκτηση η εικόνα του Παγκρητίου Σταδίου

Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 17:21 Γράφτηκε από τον

Θλίψη και συνάμα αγανάκτηση προκαλεί με την πρώτη ματιά η εικόνα του Παγκρητίου Σταδίου που θυμίζει περισσότερο εγκαταλελειμένο στάδιο παρά ένα ενεργό κύτταρο του αθλητισμού όπου καθημερινά αθλούνται αρκετοί αθλητές από πολλά σπορ. 

Το Σάββατο με αφορμή το φιλικό του ΟΦΗ με τον Πλατανιά επισκέφθηκα από κοντά το Παγκρήτιο Στάδιο μετά από αρκετό καιρό περιμένωντας να βρω μια στοιχειώδη υγιεινή και ασφάλεια για να μπορέσω να κάνω την δουλειά μου για το Prismasport.gr. 

Όχι ότι περίμενα να βρω δερμάτινες καρέκλες, νερά, καφέδες κλπ για να κάνω άνετα την δουλειά μου αλλά δυστυχώς το στολίδι του Ηρακλείου (που λέει ο λόγος δηλαδή) μάλλον είναι παρατημένο στο έλεος του θεού και η εικόνα του πρέπει να προβληματίσει πρώτα απ΄όλα τον Δήμο Ηρακλείου που έχει αναλάβει εδώ και χρόνια τη διαχείρηση του. 

Εν έτη 2019 στα ανοικτά δημοσιογραφικά θεωρεία του Παγκρητίου Σταδίου το ρεύμα λειτουργεί αν και όταν βρεθεί ηλεκτρολόγος (σ.σ μετά από παρέμβαση των δημοσιογράφων και του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ ήρθε το ρεύμα με την έναρξη του ματς), ενώ η καρέκλα έστω και πλαστική δύσκολα βρίσκεται στα δημοσιογραφικά θεωρία. Και αν βρεθεί πρέπει να είσαι τυχερός να μην είναι σπασμένη και πέσεις κάτω προσπαθώντας να κάνεις τη δουλειά σου. 

Για καθαρισμό των ανοικτών δημοσιογραφικών θέσεων στο Παγκρήτιο ούτε λόγος να γίνεται καθώς πλέον πρέπει να πας με το ατομικό σου μαντηλάκι για να καθαρίσεις το μέρος που θα κάτσεις για να εργαστείς για δύο ώρες. 

Πολλοί μπορεί να αναρωτηθείτε διαβάζοντας αυτές τις γραμμές καλά τα δημοσιογραφικά θεωρία σε πείραξαν και όχι το γεγονός ότι το μισό Παγκρήτιο παραμένει ακόμη ξεσκέπαστο. Αυτό πλέον το έχουν συνηθίσει όλοι φίλαθλοι του Εργοτέλη και δημοσιογράφοι που είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν με μια ομπρέλα ανα χείρας κατά τους χειμερινούς μήνες όπου παίζει ο Εργοτέλης στο Παγκρήτιο Στάδιο. 

Για να μην μακρηγορώ αν δεν γίνουν άμεσα κάποιες σημαντικές εργασίες στο Παγκρήτιο Στάδιο το στολίδι αυτό του Ηρακλείου για το οποίο καμαρώναμε όλοι το 2004 θα παραδωθεί στη μοίρα του και σε λίγα χρόνια θα κριθεί ακατάλληλο για την διεξαγωγή οποιοδήποτε αγώνων. 

Υ.Γ Καλύτερα που η ΕΠΣΗ τελικά δεν κατάφερε να φέρει το ματς με την Ιταλία στο Παγκρήτιο Στάδιο γιατί θα γινόμασταν διεθνώς ρεζίλι. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport