Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Άποψη: Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης είναι ο ηγέτης που θα στηριχτεί ο Γιούχτας

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 14:20 Γράφτηκε από τον

Με τις εμφανίσεις του στο Μαρκομιχελάκειο Τουρνουά ο Μιχάλης Φραγκουλάκης έδειξε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, καθώς και το γεγονός πως θα είναι ο άνθρωπος στου οποίου τις πλάτες θα στηριχτεί ο Γιούχτας τη νέα σεζόν.

Του Δημήτρη Γιγουρτσή

Μπορεί να την περασμένη σεζόν ο Μιχάλης Φραγκουλάκης να απείχε από τα γήπεδα, φαίνεται όμως πως επέστρεψε δριμύτερος, πιο αποφασισμένος και πιο διψασμένος από ποτέ!

Ο πολύπειρος μέσος αποτέλεσε μία κίνηση-στοίχημα για την διοίκηση της ομάδας των Αρχανών που θεωρώ πως θα βγει απόλυτα.

Ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής είναι εξαιρετικά. Στο Μαρκομιχελάκειο Τουρνουά με αντιπάλους δύο πολύ ποιοτικές ομάδες (ΣΥΝΚΑ, Πανθηραικό) ο Φραγκουλάκης ήταν παντού για τον Γιούχτα.

Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, είχε ανάμειξη σε κάθε επιθετική προσπάθεια, σκόραρε εννοείται πήρε όλες τις στημένες μπάλες και γενικώς ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας του.

Η δεδομένη ποδοσφαιρική ποιότητα του και τα ηγετικά χαρακτηριστικά που διαθέτει τον καθιστούν αυτόματα ως ένα παίκτη-κλειδί για την φετινή πορεία του Γιούχτα.

Με τις ικανότητες και τις εμπειρίες του μπορεί να οδηγήσει τον Γιούχτα ψηλά!

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ποντάρει πολλά πάνω και είμαι βέβαιος πως δεν θα τους απογοητεύσει.

Είναι αυτό που έλειπε από την κατά τα άλλα εξαιρετική περσινή ομάδα του Γιούχτα: Μία ηγετική φυσιογνωμία με λόγο μέσα και έξω από το γήπεδο...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Search

Prisma Sport