Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ράμι Μάλεκ: Ο όρος που έθεσε για να παίξει στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ

Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2019 12:49

Ο Ράμι Μάλεκ, ο οποίος υποδύεται τον «κακό» στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, αποκάλυψε στη βρετανική εφημερίδα «Mirror» τον όρο που έθεσε προκειμένου να δεχτεί τον ρόλο. Πιο συγκεκριμένα, ζήτησε ο χαρακτήρας του να μην είναι αραβόφωνος τρομοκράτης ή κακοποιός που χρησιμοποιεί τη θρησκεία για να δικαιολογήσει τις παράνομες δραστηριότητές του.

«Είναι ένας σπουδαίος χαρακτήρας και είμαι πολύ ενθουσιασμένος», είπε αρχικά ο βραβευμένος με Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Bohemian Rhapsody». «Ήταν, όμως, ένα πράγμα που συζήτησα με τον σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα. Είπα: "Δεν μπορούμε να τον τοποθετήσουμε υποκριτικά ως ιδεολογικό ή θρησκευτικό τρομοκράτη. Αυτό δεν είναι κάτι που θα διασκεύαζα, οπότε αν αυτός είναι ο λόγος που με επιλέξατε μην με υπολογίζεται". Προφανώς, όμως, δεν ήταν αυτό το όραμά του. Ο ρόλος που υποδύομαι είναι, λοιπόν, ένα πολύ διαφορετικό είδος τρομοκράτη», συμπλήρωσε.
Αναφορικά με την ταινία δήλωσε ότι «είναι ακόμα ένα έξυπνο σενάριο από ανθρώπους που ξέρουν ακριβώς τι θέλουν οι θεατές από αυτού του είδους τις ταινίες. Αλλά αισθάνομαι ένα σημαντικό βάρος στους ώμους μου. Θέλω να πω ότι ο Μποντ είναι κάτι με το οποίο έχουμε όλοι μεγαλώσει».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα