Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Πέθανε η ηθοποιός Τζούλια Μπάρκα

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019 10:19

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Τζούλιας Μπάρκα. Η ηθοποιός που έγινε γνωστή τη δεκαετία του ΄80 τον τελευταίο καιρό πάλευε με τον καρκίνο ενώ είχε και νεφρική ανεπάρκεια.

Το TLIFE επικοινώνησε με την μητέρα της Τζούλιας Ευτυχία, η οποία δεν σταμάτησε να κλαίει και συντετριμμένη μας είπε πως έχασε το παιδί της και πως τελικά πέθανε όχι από τον καρκίνο αλλά από επιπλοκές που δημιούργησε η νεφρική ανεπάρκεια. Η ηθοποιός πέθανε σήμερα το μεσημέρι την ώρα που την βοηθούσαν να κατέβει στην είσοδο της πολυκατοικίας της, στα χέρια της μητέρας της και των δικών της ανθρώπων».

Πριν λίγους μήνες η μητέρα της Τζούλιας και η ίδια είχαν εμφανιστεί στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για τους φρικτούς πόνους της Τζούλιας αλλά και την άρνηση του νοσοκομείου να την δεχτούν. Μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου έκανε τότε δημόσια έκκληση για την κόρη της, η οποία έχει ανάγκη να νοσηλευτεί σε κάποιο νοσοκομείο, καθώς οι πόνοι της είναι αφόρητοι.

Πηγη TLife

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ