Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Γάμος για το ζευγάρι μετά από 2,5 χρόνια σχέσης

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 21:59

Λίγους μήνες μετά το δαχτυλίδι που κοσμεί το χέρι της Βάσως Λασκαράκη, φαίνεται πως έρχεται και ο γάμος της με τον Λευτέρη Σουλτάτο. Και σύντομα, μιας και η εφημερίδα Espresso αναδημοσίευσε την αναγγελία γάμου του ζευγαριού, από την εφημερίδα Εστία.

«Ο Ελευθέριος Σουλτάτος, κάτοικος Καβροχωρίου Μαλεβιζίου, γεννηθείς εις Ηράκλειον Κρήτης, του Μιχαήλ και της Σόνιας το γένος Ζερβάκη και η Βασιλική Λασκαράκη, κάτοικος Καβροχωρίου Μελεβιζίου, γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκην, του Χρήστου και της Αναστασίας το γένος Βαμβακίδου, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις την Κρήτη», αναφέρει συγκεκριμένα η γαμήλια αναγγελία του ζευγαριού.

Η Βάσω Λασκαράκη μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί, όμως, πρόσφατα που είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε μιλήσει ανοιχτά για το σύντροφό της, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, πως μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

gamos laskaraki soultatos

Αλλά και όταν βρέθηκε καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη είχε και πάλι μιλήσει για το σύντροφό της και γνωστό σεφ. «Μετά το διαζύγιο δεν ήθελα να ξαναερωτευτώ. Με τον Λευτέρη συναντηθήκαμε πρώτη φορά σε μια κοινή παρέα στην Κρήτη. Τον Λευτέρη τον ερωτεύτηκα γιατί είναι ειλικρινής, καθαρός και αρσενικό με την καλή έννοια», είχε δηλώσει για εκείνον μεταξύ άλλων.

Η σχέση τους κρατά 2,5 χρόνια, ενώ η Βάσω Λασκαράκη υπήρξε παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη με τον οποίο έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Εύα.

newsbeast.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)