Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Το τηλεφώνημα του Τσίπρα

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 12:38

Δεν πρέπει να πέρασαν δυο μέρες κιόλας από τις εκλογές και η «ζάλη» από την ένταση και τα ξενύχτια στο «στρατόπεδο» του Χάρη Μαμουλάκη, δεν είχε περάσει ακόμα, όταν χτύπησε το τηλέφωνό του.

Από την άλλη μεριά ήταν ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που ήθελε να συγχαρεί τον Χ. Μαμουλάκη για την εκλογή του αλλά και για τη πρωτιά του σε σταυρούς στο Ηράκλειο. Αν σκεφτούμε ότι αρχικά ο Χ. Μαμουλάκης πριν τις εκλογές φαινόταν να μην συγκαταλέγεται μέσα στην 11αδα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για το Ηράκλειο… μάλλον σωστή ήταν η επιλογή Τσίπρα με τον Χ. Μαμουλάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκρυψε την έκπληξή του αλλά και την ικανοποίησή του για τα υψηλά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο και την εξέφρασε τηλεφωνικά στον Χάρη Μαμουλάκη.

Ο ίδιος, πλέον εκλεγμένος βουλευτής, δηλώνει έτοιμος για τη συνέχεια και δε φαίνεται να σταματάει παρά την κόπωση των τελευταίων ημερών. Τις επόμενες ημέρες ο Χάρης Μαμουλάκης θα βρεθεί στην Αθήνα με τους υπόλοιπους συναδέλφους του για ενημέρωση καθώς η Βουλή αυτό το καλοκαίρι δε θα κλείσει και υπάρχει αρκετή δουλειά…

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)