Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Συντυχάκης: Η κυβέρνηση διαχειρίζεται την πανδημία με κριτήριο τα κέρδη του κεφαλαίου και όχι τις ανάγκες του λαού

Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 11:46

Όσο αποτελούν προτεραιότητα οι αντοχές της οικονομίας και η στήριξη της κερδοφορίας του κεφαλαίου, τα πράγματα θα γίνονται ακόμα χειρότερα όσον αφορά την πανδημία, επισήμανε μεταξύ άλλων ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στο κανάλι «Open» το πρωί της Παρασκευής 5 Μάρτη. Πρόσθεσε πως αυτή την πολιτική που ακολουθεί σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ, ακολουθούσαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

«Η επιβολή του νέου λοκντάουν στην πραγματικότητα αποτελεί ομολογία των αδιεξόδων όπου έχει περιέλθει η κυβέρνηση και αποδεικνύει πως δεν έχει κανένα έκτακτο μέτρο για να αντιμετωπίσει ουσιαστικά την πίεση στο δημόσιο σύστημα Υγείας από την πανδημία», είπε και σημείωσε πως κυβέρνηση εδώ κι ένα χρόνο αγνοεί τις προτάσεις των υγειονομικών, του λαϊκού κινήματος για ενίσχυση του συστήματος Υγείας με την επίταξη του ιδιωτικού τομέα και προσλήψεις, με την ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Το πραγματικό δίλημμα δεν είναι λοκντάουν ή έξαρση της πανδημίας, το πραγματικό δίλημμα είναι διαχείριση της πανδημίας με κριτήριο τα συμφέροντα της υγείας του λαού ή με τα κριτήρια της οικονομίας και τα κέρδη του κεφαλαίου, τόνισε χαρακτηριστικά ο Μ. Συντυχάκης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ