Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Ο.Α.Κ.: Συνάντηση με Δήμαρχο Μαλεβιζίου -Στο επίκεντρο οι υδρευτικές ανάγκες του Δήμου

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 11:04

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μενέλαο Μποκέα, είχε την Δευτέρα 11/1/2021 ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης, στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ. στην Αγυιά.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να αναλυθούν οι λεπτομέρειες για την δρομολόγηση της κατασκευής του έργου που αφορά την «Επέκταση του Υδραγωγού από την Δεξαμενή Δ4 προς τις περιοχές του ΠΑ.Γ.Ν.Η. Γαζίου», για την υδρευτική κάλυψη των αναγκών του Δήμου Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για ένα έργο κομβικής σημασίας υπερτοπικού χαρακτήρα, στου οποίου την κατασκευή, θα κληθούν να συνεργαστούν ο Δήμος Μαλεβιζίου και η Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Μαλεβιζίου, με τις υπηρεσίες του Ο.Α.Κ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη δια ζώσης ο Διευθυντής Υδραυλικών Έργων Ο.Α.Κ. κ. Μάρκος Πατρελάκης, ο Διευθυντής Διαχείρισης Υδραυλικών Έργων Ο.Α.Κ. κ. Βαγγέλης Μαμαγκάκης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας Μαλεβιζίου, κ. Γιώργος Πετούσης. Μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχαν ακόμη ο Πρόεδρος της Δημόσιας Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μαλεβιζίου, κ. Αναστάσιος Λιαδάκης και ο Διευθυντής της, κ. Γιώργος Κουγιουμουτζάκης.

Στην διάρκεια της συνάντησης που είχαν οι κύριοι Παπαδογιάννης και Μποκέας, έγινε ακόμη εκτενής συζήτηση και για το θέμα που αφορά την επικαιροποίηση της μελέτης λιμενικών έργων που αφορά την «Επέκταση και βελτίωση αλιευτικού καταφυγίου Ροδιάς».

 

Η επικαιροποίηση της εν λόγω μελέτης, αναμένεται να δώσει λύσεις σε σοβαρά προβλήματα που έχουν υπάρξει στην περιοχή του λιμένα καθώς προβλέπει μεταξύ άλλων την επέκταση του προσήνεμου μόλου και την δημιουργία νέας λιμενολεκάνης.

 

«Είχαμε μια παραγωγική συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου. Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, έρχεται για μια ακόμη φορά να επιβεβαιώσει αφενός τον Παγκρήτιο «χαρακτήρα» του και αφετέρου να συμβάλει με την τεχνογνωσία των υπηρεσιών του, στην αντιμετώπιση σοβαρών ζητημάτων, που απασχολούν την Δημοτική αρχή της περιοχής αυτής. Θα εργαστούμε μεθοδικά και θα συνεργαστούμε προκειμένου, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, να δρομολογηθούν ουσιαστικές εξελίξεις, πάνω στα θέματα που σήμερα συζητήσαμε με τον κ. Μποκέα και τους συνεργάτες του», δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)