Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021

Βοήθεια στις πλημμυροπαθείς οικογένειες στο Δήμο Χερσονήσου

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 11:27
Η Εθελοντική Ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. κάνουν μια τελευταία τεράστια προσπάθεια για βοήθεια σε οικογένειες και επιχειρήσεις του Δήμου Χεσονήσου που επλήγησαν με την τελευταία κακοκαιρία. Με σχετική τους ανακοίνωση καλούν το κόσμο να τους βοηθήσει για την τελική ευθεία της καμπάνιας τους και την επίτευξη των στόχων.
 
Αναλυτικά στο μήνυμά τους αναφέρουν: 
 
 
"Πλησιάζουμε σιγά σιγά στην τελική ευθεία της καμπάνιας και έχουμε φτάσει στο 47% του στόχου μας. 
 
 
Έντεκα μέρες πριν το τέλος της καμπάνιας, έχουμε καταφέρει με την βοήθεια του κόσμου, εθελοντών μας, της ομογένειας αλλά και επιχειρήσεων να καλύψουμε τις ανάγκες για τα τρία πρώτα παιδικά δωμάτια. 
Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να καλύψουμε τις ανάγκες για πέντε παιδικά δωμάτια και να βοηθήσουμε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.
Θα θέλαμε να γνωρίζει ο κόσμος ότι δύο από τις πέντε οικογένειες που θέλουμε να βοηθήσουμε, δεν έχουν επιστρέψει ακόμα στο σπίτι τους και νοικιάζουν προς το παρόν. 
Σε αυτή τους την προσπάθεια θα τους βοηθήσουμε με είδη πρώτης ανάγκης για μέσα στο σπίτι που θα μπορούν όταν επιστρέψουν να τα μεταφέρουν. 
 
Έως τώρα έχουμε καταφέρει χάρις εσάς, να ετοιμαστούν τα καινούργια έπιπλα που αφορούν τα κρεβάτια των παιδιών μαζί με τα στρώματα, τα γραφεία τους, τις βιβλιοθήκες, τις ντουλάπες, τις καρέκλες γραφείου, το φωτιστικό σε κάθε δωμάτιο, τις σόμπες θέρμανσης, φίλτρο νερού για καθαρό νερό, δωροεπιταγές από super market. 
Συνεχίζουμε όμως και θέλουμε την βοήθεια σας, για να καταφέρουμε να βάλουμε καινούργιες πόρτες στα παιδικά δωμάτια τους, χαλί σε κάθε δωμάτιο κ.ά ανάγκες. 
 
Γνωρίζουμε τις μέρες που διανύουμε ότι υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες, ας βοηθήσουμε όλοι μας με Αλληλεγγύη & Αγάπη να μην υπάρχουν συνάνθρωποι γύρω μας που να έχουν ανάγκη !!!"
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)