Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Συναντήσεις σε Δήμους της Π.Ε. Χανίων για τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 17:07

Παράλληλα με το ολιστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης που διοργάνωσε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και την Ιατρική Σχολή του, η Περιφέρεια Κρήτης προχώρησε και σε ενημερωτικές συναντήσεις για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα σε συνεργασία με τους Δήμους της Π.Ε. Χανίων και της υπόλοιπης Κρήτης, στην συνέχεια.

 ygeionomika prwtokolla kissamos

Με τον τρόπο αυτό, η Περιφέρεια Κρήτης, αφενός μεν ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε μια φιλοσοφία ολοκλήρωσης 360ο αλλά παράλληλα, έδωσε σε φορείς και επιχειρηματίες τη δυνατότητα να έχουν μια απτή εικόνα της συμβουλευτικής και προληπτικής λειτουργίας των υπηρεσιών υγείας, πέραν και της αυτονόητης ελεγκτικής.

 ygeionomika prwtokolla kwtsogloy

Το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων, συμπεριέλαβε τους παρακάτω Δήμους χρονολογικά, ενώ έχει προγραμματισθεί κι ο Δήμος Γαύδου αρχές Αυγούστου.

Δευτέρα          22.06.2020    Δήμος Κισσάμου

Τετάρτη          24.06.2020    Δήμος Αποκορώνου

Παρασκευή    26.06.2020    Δήμος Κανδάνου – Σελίνου

Δευτέρα          06.07.2020    Δήμος Σφακίων

Τετάρτη          08.07.2020    Δήμος Πλατανιά

Πέμπτη           09.07.2020    Δήμος Χανίων

 ygeionomika prwtokolla palaioxwra

Κεντρικοί ομιλητές στις ενημερωτικές συναντήσεις εκ μέρους της Περιφέρειας ήταν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης σε θέματα Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Κώτσογλου, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημόσιας  Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Χανίων, κ. Δημήτρης Νικολακάκης και η Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου, κ. Σταυρούλα Μαρακάκη. Από την πλευρά των Δήμων παραστάθηκαν ο Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Κισσάμου και Αποκορώνου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Κανδάνου – Σελίνου, ο Δήμαρχος Σφακίων και Πλατανιά με τον εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού του Δ. Χανίων και πλήθος, φορέων, επιχειρηματικών, κοινού.

 ygeionomika prwtokolla xania

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Τουρισμού & Ηλ. Διακυβέρνησης δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ την υπηρεσία της Διεύθυνσης Υγείας, γιατί αποδεικνύει ότι ο ρόλος της Περιφέρειας είναι πρωτίστως συμβουλευτικός. Παράλληλα, ολοκληρώσαμε την εκπαίδευση μας στην ΠΕΧ, παρουσιάσαμε την καμπάνια προβολής της Κρήτης και τις προοπτικές του τουρισμού μας, στην προσπάθεια να μειώσουμε τις επιπτώσεις από την Πανδημία σύμφωνα και με τις βασικές αρχές, που έχει θέσει ο Περιφερειάρχης, ενώ θα κάνουμε το ίδιο και σ’ οποιονδήποτε άλλο Δήμο της Κρήτης θέλει ενημέρωση».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ