Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Τα θέματα που απασχολούν τον ΟΛΗ συζητήθηκαν στη συνάντηση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης

Τρίτη, 09 Ιουνίου 2020 10:06

Τη Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Μαρία Κοζυράκη, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Λ.Η. κ. Γιάννης Βαρδαβάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μηνάς Παπαδάκης, συνοδευόμενοι από την Ειδική Συνεργάτιδα του Οργανισμού, κ. Ελένη Τσαντηράκη.

Στην προγραμματισμένη συνάντηση, έγινε μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων σχετικά με θέματα που αφορούν στην ακτοπλοΐα της Κρήτης και στις υπηρεσίες που προσφέρει ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, γενικά και ειδικότερα στην τοπική οικονομία, καθώς και με ζητήματα που σχετίζονται με τις επιπτώσεις της σημερινής οικουμενικής κατάστασης στη λειτουργία του Οργανισμού και στην άσκηση των αρμοδιοτήτων του σε τοπικό επίπεδο.

Συζητήθηκαν αναλυτικά συγκεκριμένα ζητήματα χρήσεων γης - παραθαλάσσιας ζώνης, θέματα χωροταξίας και παραχώρησης χερσαίας ζώνης σε φορείς της αυτοδιοίκησης, θέματα λιμενικών υποδομών και αλιευτικών καταφυγίων καθώς και άλλους τομείς για τους οποίους απαιτείται η συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, με στόχο την παροχή αποτελεσματικότερων υπηρεσιών και την ενδυνάμωση του εμπορίου και της οικονομίας.

Η Συντονίστρια ευχήθηκε στον Πρόεδρο και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού να έχουν μια επιτυχημένη και κοινωφελή θητεία στα νέα τους καθήκοντα και, επιπλέον, εξήρε την επίτευξη της τακτικής και πρόσφορης συνεργασίας του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου με τις Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ