Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Έκοψε τη πίτα του ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών στον ετήσιο χορό του

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020 10:41

Για άλλη μια χρονιά, με αμείωτο κέφι και ζωηρή διάθεση, ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών διοργάνωσε τον ετήσιο χορό του-κοπή πίτας 2020, συγκεντρώνοντας τα μέλη του, τις οικογένειές τους και φίλους της θάλασσας σε μια εορταστική βραδιά που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που η διοίκηση του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ., ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαβρίδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, βράβευσαν τον υποπλοίαρχο Γιώργο Μαριετάκη. Στον υποπλοίαρχο, κυβερνήτη του σκάφους του Π.Λ.Σ 119, επιδόθηκε τιμητική πλακέτα εις αναγνώρισιν της αυταπάρνησης του σε περιστατικά θαλάσσιας διάσωσης.

kopi pita pofs2

Επίσης, με χαρά ο Παγκρήτιος Ο.Φ.Σ. καλωσόρισε στον ετήσιο χορό του τον Λιμενάρχη Ηρακλείου Αντιπλοίαρχο Ευθύμη Δουβή, τον πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικών Ανατολικής Κρήτης και αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Σφακιανάκη, εκπροσώπους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Η. Μηνά Παπαδάκη καθώς και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και μέλη Συλλόγων.

Η διοίκηση του Παγκρήτιου Ο.Φ.Σ. στέλνει θερμές ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν στη διοργάνωση της χοροεσπερίδας και, φυσικά, σε όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτήν.

kopi pita pofs3

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)