Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Στο πλευρό των αγροτών οι οικοδόμοι

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 21:43

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου συμπαραστέκεται στην κινητοποίηση που κάνουν οι αγρότες, την Πέμπτη 5 Δεκέμβρη στις 11 το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας, με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οι αγρότες θα απαιτήσουν αποζημίωση για τις καταστροφές από τον δάκο, εξασφάλιση τιμής παραγωγού που να επιτρέπει να μείνουν στη γη και την περιουσία τους.

Οι βιοπαλαιστές παραγωγοί βρίσκονται σε απόγνωση! Η μικρομεσαία αγροτιά στενάζει, προσπαθώντας να περισώσει ότι μπορεί από μια ελαιοκομική χρονιά που αφήνει την παραγωγή σχεδόν ολοκληρωτικά κατεστραμμένη, με ακέραια την ευθύνη κυβέρνησης - περιφέρειας.

Οι βιοπαλαιστές αγρότες πνίγονται στα χρέη, και έχουν μείνει απροστάτευτοι από το κράτος και τους μηχανισμούς του, οι οποίοι μόνο να χαρατσώνουν ξέρουν. Την ίδια ώρα, Υπουργείο και περιφέρεια παίζουν ένα άθλιο παιχνίδι ευθυνών στις πλάτες των αγροτών και πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον.

Δυναμώνουμε τον κοινό αγώνας εργατών – αγροτών και απαιτούμε άμεσα αποζημίωση από την κυβέρνηση. Δεν θα τους περάσει! Θα υπερασπιστούμε τον ιδρώτα μας, το βιός μας, τη ζωή μας!

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ