Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγάλο ενδιαφέρον για την 1η ημερίδα Επιμόρφωσης Παιδαγωγών Προσχολικής Ηλικίας που αφορούσε την κακοποίηση παιδιών

Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019 11:46

Mε μεγάλη συμμετοχή βρεφονηπιοκόμων και νηπιαγωγών από το νομό Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 5 Νοεμβρίου, στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλης», στην Ανδρόγεω, η 1η ημερίδα Επιμόρφωσης Παιδαγωγών Προσχολικής Ηλικίας.

Την ημερίδα υλοποίησε η Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού- ΕΛΙΖΑ σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ (Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής, Φροντίδας και Μαζικής Άθλησης Δήμου Ηρακλείου), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

epimorfwsi paidagwgoi hmerida kakopoihsh paidia2

Στόχος του σεμιναρίου ήταν να εφοδιάσει βρεφονηπιοκόμους και νηπιαγωγούς, με γνώσεις για την έγκαιρη αναγνώριση και διαχείριση περιστατικών παιδιών με υποψία κακοποίησης και κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκαν από ειδικούς επιστήμονες, θεματικές ενότητες που αφορούσαν όλες τις πτυχές του φαινόμενου της κακοποίησης, όπως για ιατρικά, ψυχολογικά και νομικά ζητήματα.

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Λάμπρος Βαμβακάς, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Νίκος Χρυσάκης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ. Νίκος Φακουρέλης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ρένα Παπαδάκη, η Διοικητική Διευθύντρια του ΕΛΙΖΑ κ. Αφροδίτη Στάθη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Γιώργος Βουρεξάκης κ.α.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα