Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μονίμων κατοίκων κέντρου στη Λότζια

Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 17:00

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11 το πρωί έξω από τη Λότζια οι μόνιμοι κάτοικοι του κέντρου οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση του Δήμου, όπως τονίζουν σε σχετική ανακοίνωσή τους, να ικανοποιήσει το αίτημα για κατοχύρωση θέσεων στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους του κέντρου.

«Θα γίνει συζήτηση για να βρούμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους πίεσης για να πετύχουμε το στόχο μας» συνεχίζουν στην ανακοίνωσή τους. Επίσης θα δημιουργηθεί μία οργανωτική δομή για το κίνημα ποιότητας ζωής στην πόλη του Ηρακλείου, τουλάχιστον για τα πιο καυτά προβλήματα που έχουν ήδη καθοριστεί σε παλιότερες συνελεύσεις (κυκλοφοριακό, πράσινο, σκουπίδια, ηχορύπανση κ.α.).

«Καλούμε στη συγκέντρωση-συζήτηση όλους τους συμπολίτες μας, αλλά και κάθε άλλο φορέα και συλλογικότητα που σχετίζεται με τα παραπάνω προβλήματα για να οργανώσουμε και να συντονίσουμε τις ενέργειές μας. Χωρίς την κινητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή των πολιτών δεν πρόκειται να δούμε καμιά βελτίωση στην πόλη μας» , καταλήγει η ανακοίνωση.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)