Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
Νίκος Πατελάρος

Νίκος Πατελάρος

Με τα δύο τέρματα που σημείωσε κόντρα στον Ρούβα ο Φραγκίσκος Ποτηράκης έφτασε τα 16 στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο αειθαλής επιθετικός της Χερσονήσου είναι πρώτος στην σχετική λίστα με τους σκόρερ της Α2 ΕΠΣΗ.

Δεύτερος συνεχίζει να ακολουθεί ο Ανδρέας Καρτσώνης του Μεταξοχωρίου, οποίος όμως δεν σκόραρε καθώς η ομάδα του έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με τον Δωριέα.

Αναλυτικά η λίστα με τους σκόρερ στην Α2 ΕΠΣΗ "Δικαίωμα στη Ζωή".

16 γκολ: Ποτηράκης (Χερσόνησος)

13 γκολ: Καρτσώνης (Μεταξοχώρι)

12 γκολ: Κοτζαδάκης Γ. (Ασίτες), Κόκκινος (Αθλόπολις)

11 γκολ: Τσιριντάνης (Δίας), Χαλκιαδάκης (Ασήμι), Ρομπάκης (Μαραθώνας)

10 γκολ: Ζερβάκης (Βόνη)

9 γκολ: Σταματάκης (Μεταξοχώρι), Μιχελουδάκης (Αθλόπολις)

8 γκολ: Νοδαράκης (Πήγασος)

7 γκολ: Πρίφτης Κ. (Ρούβας), Παπαδάκης Β., Μπερνάντο (Χερσόνησος), Ξημεράκης (Ρούβας), Παναούσης (ΕΓΟΗ), Ρουμπάκης Δ. (Μαραθώνας), Οικονομάκης (Πήγασος)

6 γκολ: Ρουμπάκης Κ. (Ασίτες), Λαμάζ Α.(Ασήμι), Κανταρτζής, Μαγκουφάκης (Πήγασος), Νύκταρης (Μεταξοχώρι), Μυρωδιάς Τ., Κουκάκης (Βόνη), Ζωγραφάκης (Δωριέας), Τσαΐνης (Χερσόνησος), Κεγιαδάκης (Δίας), Κωτούλας (Γούβες)

5 γκολ: Αναστασιάδης, Πακιουφάκης (Ν. Εργοτέλη), Πρίφτης Ν. (Αγία Βαρβάρα), Κάσα (ΕΓΟΗ)

4 γκολ: Τασούδης, Κενδριστάκης, Αγγελής, Κωνσταντόπουλος (Πήγασος), Ζηδιανάκης (Λίντο), Προκοπάκης (Ρούβας), Αρβανίτης (Μεταξοχώρι), Μαυρογιαννάκης (Φαιστός)

3 γκολ: Κεβάνι (Ν. Εργοτέλη), Μπριλάκης, Παπαδάκης Γ. του Γ. (Φαιστός), Τριανταφυλλάκης, Ταμπάκης (Γούβες), Διακάκης, Χριστοφής, (Λίντο), Μαστραχάς (Ρούβας), Μπεζάνης, Άουγκλεν (ΕΓΟΗ), Χατζάκης, Κουτεντάκης (Ασήμι), Τσακιρίδης (Δωριέας), Κωνσταντόπουλος, Μανιαδάκης (Ασίτες), Σφακιανάκης, Αποδουλιανάκης (Αγ. Βαρβάρα), Βιτσαξάκης (Μαραθώνας)

2 γκολ: Δίπλας (Μαραθώνας), Τσιμινικάκης, Μπουλσάι (Γούβες), Νικάκης (Ρούβας), Λίλο, Σαπροβαλάκης (Κεραυνός), Χατζηκωνσταντίνου, Χατζηπαυλίδης Δ. (Ασήμι), Γκούρο, Μουρτζάκης (Ν. Εργοτέλη), Σκουτέλης, Μαμουλάκης, Βουιδάσκης, Κομνηνός, Νικολάου (Λίντο), Μαγάκης, Σάλιακας, Παγωνάκης, Καπιζιώνης (Δίας), Κοζορώνης, Γαρεφαλάκης, Πακιουφάκης (Αγ. Βαρβάρα), Σταυρακάκης, Ντόντα (Βόνη), Δεληθωμαίδης, Κοκοσάλης, Τζάρτζαλος (Μεταξοχώρι), Παπαδαντωνάκης, Μπαμπουλάκης, Ταφάνι (Δωριέας), Ιατράκης, Πιπεράκης, Σταματάκης, Αποστολάκης (Ασίτες), Ζερβάκης, Ντινελάρη, Κέσκος (ΕΓΟΗ), Κιόσα (Φαιστός) Κοζυράκης, Σκιούτι (Χερσόνησος)

1 γκολ: Ουζούνης, Μαυρομάτης, Μάτσα (Μαραθώνας), Κάτελας, Περβολάράκης, Τζωρακολευτεράκης, Μπέρκης, Γκούρο, Σωμαράκης, Χρήστου, Κριτσωτάκης, Τσάλος (Γούβες), Νικηφόρος, Γιαννόπουλος, Ιωάννου, Νικολάου (Ρούβας), Ανδρουλάκης, Παπαδάκης, Μπέγκα, Τσιχλάκης, Ξυλούρης, Τσιμινικάκης, Καλλέργης, Σταυρακάκης (Κεραυνός), Χατζηπαυλίδης Ι., Ανδρεαδάκης (Ασήμι), Κριτσωτάκης, Τσαγκαράκης, Στρατάκης, Μαυρής, Θεοδωράκης, Ανδρουλάκης (Ν.Εργοτέλη), Νικηφόρος, Τσαφαντάκης, Δροσάτος, (Λίντο), Γούργουλας, Κυπαράκης (Δίας), Σχοιναράκης, Χασουράκης, Ψαράκης, Κουρέλης, Μανωλακάκης (Αγ. Βαρβάρα), Γιακουμάκης, Καλαιτζάκης, Μυρωδιάς Γ. (Βόνη), Κοκοσάλης (Μεταξοχώρι), Λουλάκης, Τσιμπιδάκης, Κουκουλαντωνάκης, Καλουδάκης, Σημιανάκης, Μπεσιάν, Χίντρι (Δωριέας), Νοικοκυράκης, Καούκης, Μαρκουλάκης (Πήγασος), Αναστασάκης, Ρουμπάκης Κ., Λιανδράκης, Κοπιδάκης (Ασίτες), Μουρατάι, Αθουσάκης, Σταυρακάκης, Βαρδονικολάκης, Περισυνάκης, Γούλας, Ζέκιο, Μερτίρι, Μιχελακάκης (ΕΓΟΗ) Μεχίλι, Βόντας, Κοκολογιάννης, Τσερεβελάκης, Τσαμπουράκης (Αθλόπολις), Μηλάκης, Συντυχάκης, Χιλά, Μαραγκάκης (Χερσόνησος), Παπαδάκης Αντ., Παπαδάκης Γ. του Μ., Μαυρογιαννάκης, Γκερεδάκης, Παπαδάκης Ν., Τσιμπραγάκης, Φραγκιαδάκης(Φαιστός). ***Οι σκόρερ είναι από το αρχείο του Prismasport.gr.

 
H έντονη πίεση που του ασκήθηκε σε συνδυασμό με την επίθεση αγάπης που δέχθηκε απο μέλη της διοίκησης, τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τους θεσμικούς φορείς του χωριού, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚρουσώνα, δείχνει να ξανασκέφτεται την απόφαση του για την αποχώρηση του τόσο από τον ΠΑΟΚ αλλά και το τοπικό ποδόσφαιρο.
 
Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί την Πέμπτη μετά από συζητήση που επρόκειτο να κάνει με τα μέλη της ΕΠΣΗ αλλά και τον κ Ιωαννιδη στο περιθώριο της κληρωσης του Κυπέλλου.=

Δυο ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη διεκδικούν βραβείο στο πλαίσιο της 38ης γιορτής του ποδοσφαιριστή που διοργανώνει ο ΠΣΑΠ.

Όπως προέκυψε από την ψηφοφορία των παικτών των ομάδων, ο Γιάννης Ιατρούδης και ο  Ηλίας Τσέλιος είναι μεταξύ των τριών υποψηφίων για τον τίτλο του καλύτερου νέου παίκτη της Football League για την σεζόν 2018-2019

Τα αποτελέσματα πρόκειται να γίνουν γνωστά στις 28 Ιανουαρίου, Στο Μέγαρο Μουσικής οπότε και θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του ΠΣΑΠ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου βρέθηκε στην Θεσσαλονική για επαγγελματικούς λόγους τις προηγούμενες ημέρες και έδωσε το παρών ως προσκεκλημένος σε εκδήλωση της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Τον Νίκο Τζώρτζογλου συνόδευσε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ, Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης

Στην εκδήλωση αυτή έδωσε το παρών και τιμήθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Ερασιτεχνικών Σωματείων Βελιγραδίου και πρώην προπονητής του Άρη, Ίλια Πέτκοβιτς, στο πλαίσιο της αδελφοποίησης των δύο ενώσεων.

Στο τραπέζι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Prismasport.gr, έπεσε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββα Δημητριάδη, η διεξαγωγή ενός «Champions League» ερασιτεχνικών σωματείων ή ενώσεων.

Η πρόταση αυτή έγινε άμεσα αποδεκτή τόσο από τον Σέρβο ομόλογο όσο και από τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου.

Οι πληροφορίες αυτές λένε, ότι ο θεσμός όταν και αν γίνει θα έχει ως αφετηρία το Ηράκλειο!

Ο τρόπος διεξαγωγής της εν λόγω διοργάνωσης, ο χρόνος, ο τόπος και οι ομάδες που θα συμμετέχουν, θα απασχολήσει τις επόμενες μέρες όλες τις ενώσεις προκειμένου να κατατεθεί μία εμπεριστατωμένη πρόταση.

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 19:42

Ευχαρίστησε τον ΠΟΑ ο Αετός Ανωγείων

Με ανακοίνωση του ο Αετός Ανωγείων ευχαρίστησε τον ΠΟΑ για την παραχώρηση του γηπέδου ώστε η ομάδα να πραγματοποιήσει την προπόνηση της η ομάδα λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αετός Ανωγείων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το φίλο σωματείο του Παναθλητικός Όμιλος Ατσαλένιου - ΠΟΑ και προσωπικά τον πρόεδρο Κ.Λέλεκα και τον ταμία Κ.Ανδρονά για την παραχώρηση του γηπέδου του Π.Ο.Α.για να πραγματοποιήσει προπόνηση η ομάδα μας λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στ’Ανώγεια.

Με ιδιαίτερη διάθεση συνεχίζουν οι κιτρινόμαυροι την προετοιμασίας τους για την εξαιρετικά δύσκολη αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή (26.1 – 17:00) στο Παγκρήτιο στάδιο απέναντι στον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννενα.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ασχολήθηκαν στην σημερινή προπόνηση κυρίως με το κομμάτι τον αγωνιστικών παιχνιδιών μεγάλων σχέσεων με τακτικούς στόχους. Ο προπονητής του Εργοτέλη  Γιάννης Tαουσιάνης είδε για μια ακόμα ημέρα τον Μπότε ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στο δικέφαλο ν’ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 10:30 το βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου. 

Με ανακοίνωση της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ευχαρίστησε την Διεύθυνση Εκπαίδευση της ΕΠΟ για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εκείνη αλλά και στο Ηράκλειο.

Η Ένωση επίσης ευχαριστεί τα σωματεία για την παραχώρηση των γηπέδων Εργοτέλη και ΠΟΑ αλλά και τις ακαδημίες για την παρουσία τους.

 

«Μετά την επιτυχημένη λειτουργία των σχολών UEFA B και UEFA D στο Ηράκλειο, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ευχαριστεί θερμά την Διεύθυνση Εκπαίδευσης και τους Εκπαιδευτές Ποδοσφαίρου ΕΠΟ που δίδαξαν στις σχολές και ιδιαίτερα τον τεχνικό διευθυντή κ. Χαράλαμπο Ζελενίτσα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο Ηράκλειο και την ΕΠΣΗ. Επίσης ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες προπονητές όπως ευχαριστεί τα σωματεία Εργοτέλη και ΠΟΑ για την παραχώρηση των εγκαταστάσεών τους όπως και τις Ακαδημίες Λίντο, ΠΟΑ, Εργοτέλη, Αθλόπολις για την παρουσία τους και την βοήθειά τους στο πρακτικό μάθημα στο πλαίσιο της σχολής UEFA D.«

Για μια ακόμα εβδομάδα η ομάδα του ΟΑ Χανίων έχει έντονη παρουσία στις 4 από τις 5 κυριότερες κατηγορίες στατιστικών όπως ανακοινώθηκαν από την Ε.Ο.Κ.

Πιο συγκεκριμένα η Μιράντα Ντράμοντ βρίσκεται στην 4η θέση των σκόρερ ενώ η Έρικα Μπιν φιγουράρει στην 3η των περισσότερων ασίστ. Εκεί όμως που ο ΟΑΧ έχει την μερίδα του λέοντος είναι στα κλεψίματα καθώς στην πρώτη πεντάδα βρίσκονται οι Μπουθ (2η), Μπιν (3η), Σταυριανή Βιντσιλαίου (4η).

Τέλος η Μπουθ βρίσκεται μέσα και στην κατηγορία με τα περισσότερα κοψίματα καθώς βρίσκεται στην 4η θέση.

Αναλυτικά όλες οι κατηγορίες

Πόντοι:

1. Ρέιμερ (Σπόρτιγκ) 295

2. Τζέιμς (Ελευθερία Μοσχ.) 259

3. Μοντγκόμερι (ΠΑΣ Γιάννινα) 247

4.Ντράμοντ (ΟΑ Χανίων) 234

5. Μπεσάρντ (Νίκη Λευκάδας) 218

Ριμπάουντ:

1.Κάμπελ (Κρόνος Αγ.Δημ.) 152,

2.Λανγκ (Δάφνη Αγ. Δημ.) 146,

3. Τσέσλεκ (Νίκη Λευκάδας) 138,

4. Ρέιμερ (Σπόρτιγκ) 135,

5.Κόστοβιτς (Σπόρτιγκ) 133.

Ασίστ:

1 Λύμουρα (ΠΑΟΚ) 112,

2.Ακλ (Εσπερίδες) 85,

3.Μπιν (ΟΑ Χανίων) 77,

4.Πανούση (Νίκη Λευκάδας) 76.

5.Μακέι (Παναθηναϊκός) 72.

Κλεψίματα:

1.Αλεξανδρή (Ελευθερία Μοσχ.) 33,

2.Μπουθ (ΟΑ Χανίων) 27,

3. Μπιν (ΟΑ Χανίων) 26,

4. Τζέιμς (Ελευθερία Μοσχ.) 23,

5. Βιντσιλαίου Στ.  (ΟΑ Χανίων) 22.

Τάπες:

1. Λανγκ (Δάφνη Αγ. Δημ.) 32,

2. Τσέσλεκ (Νίκη Λευκάδας) 17,

3. Ρέιμερ (Σπόρτιγκ) 15,

4. Μπουθ (ΟΑ Χανίων) 13,

5. Κάμπελ (Κρόνος Αγ. Δημ.) 11.

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 18:31

Ακούστε το νέο ύμνο των Γουβών! (video)

Ακούστε το νέο ύμνο της ομάδας των Γουβών.

Οι πράσινοι πριν από λίγο δημοσίευσαν το νέο τους ύμνο σε μουσική του Νίκου Μανδαράκη και στίχους του Νίκου Χωματά.

Ακούστε το νέο ύμνο των Γουβών στο παρακάτω βίντεο:

Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης έχει αρχίσει ήδη να δείχνει τα διαπιστευτήρια του στις Γούβες.

Ο έμπειρος επιθετικός των Γουβών στις δύο πρώτες αγωνιστικές με τα πράσινα έχει σκοράρει τρία γκολ, δείχνοντας πανέτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα με το καλημέρα.

Η αρχή έγινε πριν δύο Σάββατα όταν στο ντεμπούτο του με την φανέλα των Γουβών, άνοιξε το σκορ κόντρα στις Ασίτες εκτός έδρας αν και στο τέλος η ομάδα του έμεινε στην ισοπαλία.

Σε αυτό όμως που μας πέρασε, κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα, δείγμα της κλάσης του και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Άνοιξε το σκορ με τρομερό τελείωμα, ενώ έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του στο 30ο λεπτό, χάρη στην επιμονή του και την διάθεση του να κυνηγήσει μία φάση που μπορούμε να πούμε είχε χαθεί.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ του Γιάννη Τριανταφυλλάκη αλλά και εκείνα του Απόστολου Κωτούλα τα οποία διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στον Κεραυνό

Σελίδα 1 από 280

Search