Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Μαυροματάκης Νίκος - ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5

Τρίτη, 07 Μαΐου 2019 14:09

Γεννήθηκα στο Ηράκλειο το 1980 από πατέρα κτηνοτρόφο και μητέρα νοικοκυρά. To 1998 αποφοίτησα από το 2ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου. Το 2003 απέκτησα την ιδιότητα του οικονομολόγου με το πτυχίο του Οικονομικού Παν/μίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.)και την εξειδίκευσή μου στη Λογιστική. Στις επιστημονική γνώση αρχίζει ν’ αναπτύσσεται μέσα μου το αίσθημα συνεργασίας και προσφοράς για το κοινό καλό. Σημείο αναφοράς μας τότε οι φοιτητικές οργανώσεις.


Μετά το πέρας των σπουδών μου εργάστηκα στον Ο.Γ.Α. Ηρακλείου και στις τράπεζες Eurobank και Πειραιώς (πρώην Αγροτική). Από 2008 υπηρετώ στη Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου. Προσηλωμένος στις αρχές της εντιμότητας, της εργατικότητας, της νομιμότητας και της δικαιοσύνης έχω καθημερινά τη χαρά να ανταλλάσω μαζί σας απόψεις για την αγορά, την κοινωνία και την οικονομία της πόλης μας.
Την τελευταία δεκαετία έχω την τιμή να εκπροσωπώ τους συναδέλφους οικονομολόγους, εφοριακούς αλλά και τα άτομα με αναπηρία στα συλλογικά τους όργανα σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο. Βασική μου επιδίωξη ένα σύγχρονο διεκδικητικό πλαίσιο για τα αιτήματά τους.
Η συμμετοχή μου ως τακτικό μέλος στις επιτροπές κυκλοφορίας και προσβασιμότητας του Δήμου Ηρακλείου αποτελεί τον τελευταίο σταθμό της δικής μου προσπάθειας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.


Υπό αυτό το πρίσμα έρχεται η ιδιαιτέρως τιμητική πρόταση από τον Γιάννη τον Κουράκη. Τον πιο πετυχημένο Δήμαρχο για το Ηράκλειο της μεταπολίτευσης. Για να βρεθώ ένα βήμα πιο κοντά στο κέντρο λήψης αποφάσεων. Να γίνω μέλος μιας ανανεωμένης και ταυτόχρονα έμπειρης δημοτικής ομάδας. Μιας ομάδας που στόχο έχει μέσα μια νικηφόρα πορεία προς τις εκλογές να οδηγήσει με σιγουριά και ασφάλεια το Δήμο μας σε τροχιά ανάπτυξης τη δεκαετία που έρχεται.


Σε ότι με αφορά ανταποκρίνομαι με μεγάλη ικανοποίηση στο ενωτικό αυτό κάλεσμα του Γιάννη του Κουράκη. Με την ευκαιρία τον ευχαριστώ από καρδίας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και τον διαβεβαιώνω πως θα εργαστώ σκληρά για να τον δικαιώσω. Αντιλαμβάνομαι απόλυτα το μέγεθος της ευθύνης που ζητώ να μου αναθέσετε. Οπλισμένος με όρεξη για δουλειά και διάθεση γα προσφορά θέτω στην αυστηρή αλλά δίκαιη κρίση σας τις γνώσεις και την εμπειρία μου για την αναγέννηση του τόπου μας.


Σας καλώ όλες και όλους να συνάψουμε μια έντιμη συμφωνία μεταξύ μας για την επόμενη μέρα βασισμένη σε δύο άξονες.


Ο πρώτος άξονας αφορά στον τρόπο επικοινωνίας μας. Προσωπική μου ηθική δέσμευση να μην χαθεί η ταυτότητα που εμείς μαζί του δώσαμε μέσα από την συνεργασία μας τα προηγούμενα χρόνια. Επιλύουμε τα θέματά μας με ανοιχτές πόρτες και συζητήσεις με τους δημότες.


Ο δεύτερος άξονας είναι ακριβώς το επόμενο στάδιο. Γινόμαστε χρηστικοί συνομιλητές, συνθέτουμε απόψεις και συνδιαμορφώνουμε πολιτικές που αναβαθμίζουν το βιοτικό μας επίπεδο.
Μ΄ αυτές τις σκέψεις σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Η εμπιστοσύνη σας θα γίνει η δική μου ευκαιρία να αγωνιστώ στο μέτρο που μου αναλογεί για έναν δήμο κοινωνικά δίκαιο και οικονομικά δυνατό.

 

ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Search