Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019

Συνεργασία με δύο ομάδες στις ακαδημίες για το ΣΥΝΚΑ

Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2019 10:04 Γράφτηκε από τον

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ και Ακαδημία Νέας Κυδωνίας πρωτοπορούν, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, καθώς ανακοίνωσαν συνεργασία.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά και συναποφάσισαν τα Δ.Σ. των τριών σωματείων, οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα αναδεικνύονται μέσα από την Ακαδημία Νέας Κυδωνίας, από εκεί θα έχουν για "σκαλοπάτι" τον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ στην α’ κατηγορία και στη συνέχεια, θα υπάρχει η μεγαλύτερη προοπτική μέσω της μεταπήδησης στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Η κοινή ανακοίνωση των σωματείων είναι η εξής:

3 ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΝΕΑΡΩΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Τα Δ.Σ. των σωματείων «Α.Ε.Ε.Κ. ΣΥΝΚΑ», «ΕΝΩΣΗ ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ Δ.Α.Α.Ο.Χ.» & «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ» ανακοινώνουν την από κοινού συνεργασία τους για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου ποδοσφαιρικού μοντέλου εξέλιξης και ανάδειξης νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Πιο συγκεκριμένα τα Δ.Σ. των σωματείων «ΕΝΩΣΗ ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΣ Δ.Α.Α.Ο.Χ.» & «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ» προχωρούν σε συνένωση των καταστατικών τους δημιουργώντας μια ομάδα η οποία σε συνεργασία με την ομάδα της «Α.Ε.Ε.Κ. ΣΥΝΚΑ» θα λειτουργεί κοινά με ενιαία φιλοσοφία ενιαίο οργανόγραμμα και ενιαίο προπονητικό προγραμματισμό.

Στόχος όλης αυτής της προσπάθειας είναι η εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών και η προώθηση τους από τα τμήματα υποδομής της «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ» στην Α’ ΟΜΑΔΑ του «ΠΑΓΧΑΝΙΑΚΟΥ Δ.Α.Α.Ο.Χ.» Α’ ερασιτεχνική κατηγορία και από εκεί την Α’ ΟΜΑΔΑ της «Α.Ε.Ε.Κ ΣΥΝ.ΚΑ» στις επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς επίσης και σε άλλες ομάδες του Νομού Χανίων.

Μέσα από την 5ετή συνεργασία των σωματείων «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ» και «Δ.Α.Α.Ο.Χ.» στο παρελθόν αλλά και την συνεργασία με την ομάδα της «Α.Ε.Ε.Κ ΣΥΝ.ΚΑ» στα τμήματα Παίδων και Νέων, έχει δημιουργηθεί ένας αριθμός 200 και πλέον ποδοσφαιριστών σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες χωρισμένος με ποιοτικά χαρακτηριστικά σε μονές ηλικίες που δίνει την δυνατότητα άμεσης υλοποίησης αυτού του μοντέλου.

Ως διοικήσεις των τριών ποδοσφαιρικών σωματείων, πιστεύουμε ότι η εποχή επιτάσσει υγιείς συνεργασίες και συλλογικές προσπάθειες ώστε όλοι μαζί να κτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Χανιά.

Βαδίζουμε λοιπόν μπροστά σε ένα δύσκολο εγχείρημα και ευελπιστούμε αυτή μας η προσπάθεια να αποτελέσει απαρχή και για άλλες ευρύτερες συνεργασίες στο μέλλον.  

athlitiko.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)