Τρίτη, 20 Απριλίου 2021

Ρεθυμνιακός: Τα εργομετρικά δεν «έδειξαν»… διακοπή

Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 16:39 Γράφτηκε από τον

Με εργομετρικά ολοκλήρωσε την εβδομάδα επανέναρξης των προπονήσεων ο Ρεθυμνιακός.
Νωρίς χτες το πρωί η τεχνική ηγεσία και οι «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο γήπεδο της Σοχώρας, με τους δεύτερους χωρισμένοι σε 2 δεκαμελή να πραγματοποιούν με επιτυχία τα προγραμματισμένα τεστ.
Τα αποτελέσματα άφησαν ιδιαίτερα ευχαριστημένους τον Γιώργο Λυρώνη και τους συνεργάτες του καθώς διαπίστωσαν με ικανοποίηση ότι η πολύμηνη διακοπή δεν επηρέασε τα «δελφίνια» στην αγωνιστική τους κατάσταση.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο γυμναστής της ομάδας Ανδρέας Δρυγιαννάκης «Αποδείχτηκε με ακόμη έναν τρόπο ότι οι ποδοσφαιριστές μας ακολούθησαν πιστά το ατομικό πρόγραμμα που τους είχε χορηγηθεί κατά την διάρκεια της διακοπής. Μάλιστα οι νεότεροι σε ηλικία εμφανίστηκαν καλύτεροι ακόμη και από τα αντίστοιχα τεστ που είχαμε πραγματοποιήσει πριν την διακοπή, ενώ οι μεγαλύτεροι ήταν στα ίδια επίπεδα, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα σύνολο θετικών αποτελεσμάτων».

Οι ποδοσφαιριστές του Ρεθυμνιακού, το τεχνικό επιτελείο αλλά και όσοι περιβάλλουν την ομάδα πραγματοποίησαν κατά την διάρκεια της εβδομάδας και το 2ο rapid test στο οποίο υπήρξαν στο σύνολο τους αρνητικά αποτελέσματα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search