Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Στέλιος Δελήμπασης : «Στο κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα»

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 11:08 Γράφτηκε από τον

Για τους στόχους του Ρεθυμνιακού στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής καθώς και για το ματς της πρεμιέρας με την Δαμάστα αναφέρθηκε ο αρχηγός του Ρεθυμνιακού Στέλιος Δελήμπασης. 

Αναλυτικά στην δήλωση του ο αρχηγός του Ρεθυμνιακού τονίζει: 

«Εύχομαι στους συμπαίκτες μου, τις ακόμη δύο Ρεθυμνιώτικες ομάδες, το Αστέρα και τον Άρη, αλλά και σε όλους τους ποδοσφαιριστές και παράγοντες των ομάδων που θα μετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα μια σεζόν γεμάτη υγεία. Εύχομαι το ίδιο καλή πορεία και με υγεία να έχει και η εκπρόσωπος της πόλης μας στην Football League, Επισκοπή.

Ο αγώνας με την Δαμάστα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά από αποχή 5 μηνών και με τις ομάδες να αναζητούν τον καλύτερο δυνατό ρυθμό τους. Η συγκεκριμένη συνάντηση θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα κρύβει εκπλήξεις. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς και τις δυνατότητες και να αντιμετωπίσουμε το κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα έτσι ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, προετοιμαστήκαμε στους πιο ιδανικούς ρυθμούς και είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε.

Πιστεύω στην εμπειρία και τις ικανότητες των συμπαικτών μου και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα ξεκίνημα που θα αντιπροσωπεύει την αξία μας αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλαμε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search