Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

To αντίο του Πατσαρούχα στον Πόρο που πάει σε ομάδα της Football Leauge

Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 13:24 Γράφτηκε από τον

Το δικό του αντίο είπε στην ομάδα του Πόρου ο Βαγγέλης Πατσαρούχας ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Football League. 

Αναλυτικά στην δήλωση του ο πρώην πλέον επιθετικός του Πόρου ανέφερε: 

"Ευχαριστώ ολόψυχα την περήφανη ομάδα του Πόρου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Ασσαριωτάκη και τον προπονητή μας κ. Βασίλη Κρασανάκη γισ την άψογη συνεργασία που είχαμε παρ΄όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως κοινωνία με τον κορονοϊό. 

Μόνο θετικές είναι οι μνήμες και τα συναισθήματα από το διάστημα αυτό της συνεργασίας μας. Εις το επανειδίν." 

Aπό την πλευρά της η διοίκηση του Πόρου τονίζει στην ανακοίνωση της: 

"Η οικογένεια του Πόρου χαίρεται και είναι περήφανη όταν ποδοσφαιριστές της προκαλούν το ενδιαφέρον ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών. Όπως στην περίπτωση του Βαγγέλη Πατσαρούχα που βρίσκεται προ των πυλών της επιστροφή του στη Football League. Ο Α.Ο. Πόρος φυσικά δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στη διαδρομή του Βαγγέλη αλλά και οποιουδήποτε άλλου παιδιού μόλις πληροφορηθήκαμε το ενδιαφέρον από σωματείο που αγωνίζεται σε υψηλότερο πρωτάθλημα. Στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας στον Βαγγέλη Πατσαρούχα και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του. Καλή επιτυχία Βαγγέλη, ίσως στο μέλλον ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας".

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport