Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021

Γ. Ασσαριωτάκης: «Οι υπεύθυνοι αντί να μας ενημερώσουν, σιωπούν»

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 13:25 Γράφτηκε από τον
Ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης Ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης

Το δικό του σχόλιο έκανε ο πρόεδρος του ΑΟ Πόρου Γιάννης Ασσαριωτάκης, εκφράζοντας τον εκνευρισμό του για τη στασιμότητα που επικρατεί γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Ζούμε μια κατάσταση που πλέον αρχίζει να κουράζει και το κυριότερο, να διχάζει. Βλέπουμε ότι ξένα κράτη παίρνουν αποφάσεις σημαντικές και προχωρούν σε γενικό lockdown και στη χώρα μας όπου γεννήθηκε η δημοκρατία, δεν υπάρχει το θάρρος της γνώμης.

Αντί να βγει κάποιος υπεύθυνος να μιλήσει στους ανθρώπους του αθλητισμού ξεκάθαρα και σταράτα, όλοι σιωπούν. Θα φτάσουμε σε σημείο να μην αντιδρούμε σε καμία απόφαση είτε αφορά τον αθλητισμό είτε κάτι άλλο που είναι σημαντικό για τις ζωές μας.

Θα πρέπει να καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι οι παράγοντες, οι αθλητές και όλοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και του δίνουν.... πνοή είναι πολίτες κανονικοί και όχι άβουλα όντα.

Ας βγει κάποιος να μας ενημερώσει. Δεν επιτρέπεται η Ομοσπονδία να σιωπεί και οι αρμόδιες αρχές να μην έχουν τοποθετηθεί. Ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός διαλύεται και εμείς συναινούμε στο... έγκλημα; Καταστροφικό...»

 

Πηγή: Soccerlive

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport