Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δηλώσεις και βίντεο από την κίνηση ανθρωπιάς του Πόρου (Vid.)

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 19:08 Γράφτηκε από τον

Στη συνδρομή των "μπλε" σε δύσκολες εποχές για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη στάθηκε ο πάτερ Μιχάλης, λίγα λεπτά μετά την παράδοση των εσόδων από τις πωλήσεις του λαδιού Πόρος από τον πρόεδρο Γιάννη Ασσαργιωτάκη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης.

"Χαιρόμαστε που ιδιαίτερα η ομάδα του Πόρου στηρίζει το συσσίτιο της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου", επισήμανε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος του συσσιτίου στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του πάτερ Μιχάλη: "Η συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια με την ομάδα είναι υπέροχη. Οι άνθρωποι συνδράμουν το έργο της Ενορίας στο πνευματικό κέντρο στο συσσίτιο το οποίο έχουμε αυτή τη στιγμή και αριθμεί περίπου 100 μερίδες καθημερινά. Χαιρόμαστε που όλη η Ενορία το στηρίζει και ιδιαίτερα η ομάδα του Πόρου. Δείχνει μια πολύ μεγάλη ενότητα και τους ευχαριστούμε γι' αυτό. Δεχόμαστε με χαρά την ανταπόκριση αυτή με δική τους πρωτοβουλία, είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο και το αίσθημα ευθύνης το οποίο δείχνουν και ο πρόεδρος κυρίως και όλα τα μέλη βεβαίως, είναι κάτι αξιέπαινο, τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως. Ευχόμαστε το 2021 να είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο, να έχουμε χαρές και υγεία. Μόνο ευχαριστίες, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο".

"Λειτουργεί και σαν πολιτιστικός σύλλογος ο Πόρος"

Από την πλευρά του το μέλος της διοίκησης Αλέξανδρος Φουκαράκης αναφέρθηκε στην έντονη κοινωνική δραστηριότητα των "μπλε". "Λειτουργεί και σαν Πολιτιστικός σύλλογος ο Πόρος", το μήνυμά του. Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αλέξανδρου Φουκαράκη:

"Ο Πόρος λειτουργεί όχι μόνο σαν ποδοσφαιρικό σωματείο, λειτουργεί και για την περιοχή που ανήκει και σαν Πολιτιστικός σύλλογος. Με προτροπή του προέδρου και με ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου γιατί ο πρόεδρος αγαπάει πολύ την περιοχή του και το δείχνει με πράξεις αποφασίσαμε να κάνουμε και λόγω των ημερών αυτή την ενέργεια ούτως ώστε εκτός του να βοηθήσουμε την ομάδα, να έρθουν και οι Ποριανοί κοντά στην ομάδα. Εδώ βλέπουμε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου είναι και και εκτός γηπέδου με τέτοιες ενέργειες. Και κάνω και μία έκκληση όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο".

Δείτε την κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης των "μπλε" στο βίντεο του "POROSFC TV":

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα