Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα εργομετρικά του Πόρου (Photos)

Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 14:43 Γράφτηκε από τον
Τα εργομετρικά του Πόρου (Photos) Τα εργομετρικά του Πόρου (Photos)

Πραγματοποιήθηκαν τα εργομετρικά των ποδοσφαιριστών του Πόρου την Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 Αυγούστου.

Υπό την καθοδήγηση του γιατρού της ΠΑΕ Εργοτέλης Νίκου Ανδρουλάκη και του τεχνικού επιτελείου του Πόρου, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ περνώντας από τη συγκεκριμένη απαιτητική, επίπονη αλλά και απαραίτητη διαδικασία.

Η ενημέρωση του Πόρου αναφέρει:

Από τα απαραίτητα τεστ αλλά και από λιπομέτρηση πέρασαν στο ξεκίνημα της εβδομάδας οι "μπλε" που μπήκαν στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας τους. Υπό την καθοδήγηση του γιατρού της ΠΑΕ Εργοτέλης Νίκου Ανδρουλάκη και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας έγιναν τα εργομετρικά των ποδοσφαιριστών Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 Αυγούστου. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ περνώντας από τη συγκεκριμένη απαιτητική, επίπονη αλλά και απαραίτητη διαδικασία.

Τ' αποτελέσματα αυτής θα λάβουν άμεσα στα χέρια τους ο προπονητής Βασίλης Κρασανάκης με τον στενό συνεργάτη του Γιώργο Χατζηδιαμαντή, έχοντας πλήρη εικόνα για την κατάσταση κάθε ποδοσφαιστή. Εκτός από τα τεστ το... μενού του διημέρου της νέας εβδομάδας περιελαμβανε τακτική για το εκάστοτε γκρουπ που δεν είχε εργομετρικά.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα εργομετρικά τεστ των παικτών του Πόρου στις εγκαταστάσεις του "Lido Soccer":

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα