Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Πόρος: «Διαφωνούμε κάθετα με αποφάσεις - ταφόπλακα εναντίον των ερασιτεχνικών σωματείων»

Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 20:14 Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση στήριξη στον Ρωμανό από τον Πόρο

Την συμπαράσταση του στην ομάδα του Ρωμανού θέλησε να δείξει ο Πόρος, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει ότι διαφωνεί κάθετα με αποφάσεις - ταφόπλακα εναντίον αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων όπως ο Ρωμανός σε αυτή την περίπτωση και κάνει γνωστό ότι η ομάδα της Ελιάς στο β' μισό της περυσινής σεζόν φιλοξενούσε δωρεάν το Ρωμανό στο γήπεδο της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Α.Ο. Πόρος συμπαραστέκεται στο φίλο σωματείο του Α.Ο. Ρωμανού και σε όλα τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία σχετικά με το μείζον ζήτημα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με τις Δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Διαφωνούμε κάθετα με αποφάσεις-ταφόπλακα εναντίον των αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων και βρισκόμαστε στο πλευρό τους.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να κάνουμε γνωστό ότι ο Α.Ο. Ρωμανός μας φιλοξένησε άψογα στο β' μισό της περσινής σεζόν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο γήπεδο της Ελιάς και αγκάλιασε θερμά όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού μας τμήματος.

Τα ερασιτεχνικά αθλητικα σωματεία επιτελούν αγωνιστικό και κοινωνικό έργο και οι ΗΡΩΕΣ άνθρωποι-παράγοντες που τα στελεχώνουν αξίζουν γενικότερα πολύ καλύτερη συμπεριφορά από την Πολιτεία αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport