Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανανέωση Σωκράτη Σκουλά στον Πόρο

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 13:19 Γράφτηκε από τον
Ανανέωση Σωκράτη Σκουλά στον Πόρο Ανανέωση Σωκράτη Σκουλά στον Πόρο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι ανανεώσεις στον Πόρο, με τον Σωκράτη Σκουλά να είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που ανανεώνει την συνεργασία του.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής έδωσε τα χέρια ξανά με τον Πόρο και θα συνεχίσει την καριέρα του υπό τις οδηγίες του Βασίλη Κρασανάκη.

Να σημειωθεί πως οι δύο τους έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν από το κοινό τους πέρασμα από τον Ηρόδοτο.

Πιο αναλυτικά η ενημέρωση του Πόρου:

"Αναλλοίωτη παραμένει η ραχοκοκαλιά της ομάδας μας και τη νέα περίοδο. Μετά τους Μιχάλη Μαγάκη και Νίκο Μεταξάκη, σειρά πήρε ο Σωκράτης Σκουλάς με τον Α.Ο. Πόρου ν' ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας μας για έναν ακόμη χρόνο και τον ίδιο να συνεργάζεται και πάλι μετά από έξι χρόνια με το Βασίλη Κρασανάκη και την κοινή τους παρουσία στον Ηροδοτο.

Θεωρούμε το Σωκράτη ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει τα κυανόλευκα για τρίτη σερί σεζόν, έχοντας συμβάλλει και πανηγυρίσει μαζί μας το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ και την ιστορική άνοδο στη Γ' Εθνική, παιδί της ομάδας μας που τιμάει τη φανέλα, πονάει το σωματειο και έχει δεθεί με τον Πόρο.

Σωκράτη να έχεις μία καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας, διατηρώντας αναλλοίωτο το σπάνιο στις μέρες μας ήθος και χαρακτήρα που σε διακρίνει".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα