Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Η μεγάλη επιστροφή του Γ. Σπανάκη στον Πόρο

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 19:43 Γράφτηκε από τον

Μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Γιώργος Σπανάκης επιστρέφει στην ομάδα του Πόρου αναλαμβάνοντας το πόστο του γενικού αρχηγού της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Πόρου αναφέρει: 

"Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επιστροφή μετά από ένα χρόνο απουσίας ενός αναπόσπαστου μέλους της ομάδας μας, του Γιώργου Σπανάκης ο οποίος αναλαμβάνει χρέη γενικού αργηγού τη νέα περίοδο. Ενός ανθρώπου που είναι "παρών" σε ολόκληρο το ονειρικό ταξίδι του Πόρου από τη Β' ΕΠΣΗ μέχρι και τη Γ' Εθνική, μετρώντας τρεις ανόδους και δύο πρωταθληματα! Μάλιστα ο Γιώργος Σπανάκης βρίσκεται στο σωματείο από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την προεδρία ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης στη Β' ΕΠΣΗ, έχοντας περάσει με επιτυχία από διάφορα πόστα (τεχνικός διευθυντής, προπονητής). Γιώργο σιδεροκέφαλος, καλωσόρισες και πάλι στο σπίτι σου!"

Ποιος είναι

Ο Γιώργος Σπανάκης γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1972 στο Ηράκλειο. Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΟΦΗ και ακολούθησαν οι Θύελλα Χρυσοπηγής, Ανδρογέας, Ελπίδες και ξανά Ανδρογέας. Ως προπονητής η πρώτη του ομάδα ήταν ο Ανδρογέας έχοντας παράλληλα και ρόλο ποδοσφαιριστή (σε ηλικία 26 ετών) και στη συνέχεια διετέλεσε τεχνικός στις Ελπίδες, ξανά στον Ανδρογέα, στους Νέους Ηροδότου, στο Δία, στον Πόρο, στο Δία και πάλι και ξανά στον Πόρο. Πέραν από προπονητής ο Γιώργος Σπανάκης έχει περάσει με επιτυχία από τον Πόρο και από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport