Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Πόρος: Πρώτο μέλημα μας η υγεία των αθλητών μας

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020 13:32 Γράφτηκε από τον
Σταμάτησε από την Παρασκευή τις προπονήσεις η ομάδα του Πόρου. Σταμάτησε από την Παρασκευή τις προπονήσεις η ομάδα του Πόρου.

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι πρώτο μέλημα της ομάδας είναι η υγεία των αθλητών της ομάδας εξέδωσε η ομάδα του Α.Ο Πόρου στην οποία επίσης τονίζει ότι οι προπονήσεις της ομάδας έχουν σταματήσει από την Παρασκευή μέχρι νεοτέρας. 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Α.Ο Πόρου αναφέρει: 

"Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 13 Μαρτίου έχει αναστείλει τις προπονήσεις της ομάδας μέχρι νεοτέρας, συντασσόμενος με τους κανόνες του Υπουργείου Υγείας, όλων των αρμόδιων φορέων, αλλα και με το αίτημα του Πανελλήνιου Συλλόγου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για διακοπή εκτός των αγώνων και των προπονήσεων προκειμένου να διασφαλιστεί πλήρως η υγεία όλων και να περιοριστεί ο κίνδυνος έκθεσης. Αντιλαμβανόμενοι απόλυτα την κρισιμότητα της κατάστασης και των στιγμών δεν θα μπορούσαμε να πράξουμε κάτι διαφορετικό από το αυτονόητο. Παράλληλα έχουμε δώσει οδηγίες προφύλαξης και προστασίας στους παίκτες και στα μέλη μας, ζητώντας τους να τηρήσουν όλα τα απαραίτητα μέτρα τα οποία έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Υγείας. Με βάση τα δεδομένα που θα προκύπτουν καθημερινά διοίκηση και τεχνική ηγεσία θ' αξιολογούν την κατάσταση και θα πράττουν έχοντας ως πρώτο μέλημα την υγεία των αθλητών τους την οποία επ' ουδενί δεν θα θέσουν σε κίνδυνο για οποιοδήποτε λόγο".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport