Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

«Καταπέλτης» ο Γιάννης Ασσαριωτάκης στο prismasport.gr: «Για αυτό φεύγω από τον Πόρο»

Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 10:08 Γράφτηκε από τον
Ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαριωτάκης (αριστερά στην φωτογραφία) Ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαριωτάκης (αριστερά στην φωτογραφία)

Μιλώντας αποκλειστικά στο prismasport.gr ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαριωτάκης επιβεβαίωσε τα όσα έγραψε το περασμένο βράδυ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τονίζοντας ότι έχει πάρει την απόφαση του να αποχωρήσει από την προεδρία του συλλόγου!

Ο ισχυρός άνδρας του Πόρου αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι θα αναλάβει τις οικονομικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν, αφήνοντας παράλλλα υπόσχεση ότι η ομάδα θα παραμείνει στην Γ' Εθνική!

Διαβάστε αναλυτικά:

«Φεύγω από την προεδρία της ομάδας αλλά αναλαμβάνω τις οικονομικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της περιόδου. Την ομάδα θα την αφήσω στην Γ’ Εθνική. Δεν μπορώ να πληρώνω και να αγωνιώ για μία ομάδα που στο ματς με τον Πανακρωτηριακό έκοψε 10 εισιτήρια και στο ματς που ήταν τελικός παραμονής με τον Ρεθυμνιακό 17 εισιτήρια. Να διοργανώνουμε εκδήλωση με τους γνωστούς τραγουδιστές Στανίση-Τερλέγκα και από τα 12 μέλη του συμβουλίου να δίνουν το παρόν μόνο τα τέσσερα. Βλέπω ότι η προσπάθεια δεν αγκάλιαζεται από το προάστιο του Πόρου εγώ όμως θα τηρήσω όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και από εκεί και πέρα ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Search

Prisma Sport