Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Έτοιμος για ΠΟΑ ο Πόρος

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 21:44 Γράφτηκε από τον

Με την τελευταία προπόνηση την Τρίτη το βράδυ (26/11) στην Ελιά ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι πρωταθλητές Ηρακλείου για την κρίσιμη "μάχη" της Τετάρτης (27/11, 15:00) στο Ατσαλένιο.

Έτοιμος για ΠΟΑ ο Πόρος.

Οι "μπλέ" εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το ρεπό τους δουλεύοντας για περίπου ένα 10ήμερο πάνω στις αδυναμίες τους και μπαίνουν στον β' γύρο του πρωταθλήματος κυνηγώντας αποτελέσματα σε όλες τις έδρες και με οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο Μανόλης Σουτζής καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τους δύο μεγάλους άτυχους Σπηλιώτη (ρήξη πρόσθιου χιαστού), Καρβελά (ρήξη μηνίσκου) και τον Ντουαλά (δεν έχει επιστρέψει από τη Νιγηρία όπου μετέβη για να τακτοποιήσει το θέμα της βίζας του).

Στον αντίποδα, διαθέσιμος είναι ο Τριανταφυλλίδης ο τραυματισμός του οποίου στην προπόνηση στο ξεκίνημα της περασμένης εβδομάδας δεν αποδείχθηκε σοβαρός.

Το... μενού της τελευταίας προπόνησης είχε παιχνίδια "5-2" και στημένες φάσεις, ενώ οι πρωταθλητές Ηρακλείου έδωσαν ραντεβού για το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΟΑ την Τετάρτη (27/11) στις 13:30 στο Ατσαλένιο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport