Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Λεωνίδας Τιτομιχελάκης: «Καλό για μας που έχουμε ρεπό την πρώτη εβδομάδα»

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 20:30 Γράφτηκε από τον

Ως πλεονέκτημα πήρε το ρεπό της ομάδας την πρώτη αγωνιστική ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης.

Ο προπονητής του Πόρου βλέπει με καλό μάτι την αγωνιστική απραξία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος καθώς θα μπορέσει να χτίσει ακόμη καλύτερα την ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΟΑ αλλά και των επόμενων αγωνιστικών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη:

Λεωνίδας Τιτομιχελάκης: "Καλό για μας που έχουμε ρεπό την πρώτη εβδομάδα"

Το σχόλιο του προπονητή της ομάδας μας για την κλήρωση της Γ' Εθνικής. "Είναι καλό για μας που έχουμε την πρώτη εβδομάδα ρεπό γιατί θα προετοιμάσουμε την καινούργια ομάδα που έχουμε δημιουργήσει ακόμη καλύτερα", επισήμανε μεταξύ άλλων για το ξεκούραστο ξεκίνημα ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, ενώ για το ντέρμπι με τον ΠΟΑ που ακολουθεί στο Μαρτινέγκο, τόνισε: "Έτσι όπως θα είναι το πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Επομένως δεν έχουμε να κρύψουμε οτιδήποτε και θα γίνει πάλι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι".

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ικανός τεχνικός στη σελίδα του Α.Ο. Πόρου στο Facebook

: -Για το ρεπό την 1η αγωνιστική, την πρεμιέρα του Πόρου κόντρα στον ΠΟΑ λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Super Cup και το γεγονός ότι η ομάδα θα παίξει για πρώτη φορά εκτός Ηρακλείου την 7η αγωνιστική όταν και θα ταξιδέψει στα Χανιά για ν' αντιμετωπίσει τον Πανακρωτηριακό:

"Θεωρώ ότι στο πρόγραμμα που έχουμε τις πρώτες αγωνιστικές θεωρητικά πάντα έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε δύσκολες ομάδες. Για μας όμως δεν έχει καμία σημασία γιατί όλα τα παιχνίδια θα είναι σημαντικά και δύσκολα. Επομένως η συγκέντρωση πρέπει να είναι αυξημένη. Είναι καλό για μας που έχουμε την πρώτη εβδομάδα ρεπό γιατί θα προετοιμάσουμε την καινούργια ομάδα που έχουμε δημιουργήσει ακόμη καλύτερα. Επομένως όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή".

-Και στη δική σας πρεμιέρα θα υποδεχθείτε τον ΠΟΑ με τον οποίο παίξατε αντίπαλοι πριν από λίγες ημέρες στο Super Cup:

"Θεωρώ ότι για μας είναι το ίδιο γιατί ούτως η άλλως με τη δομή του πρωταθλήματος, έτσι όπως θα είναι το πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Επομένως δεν έχουμε να κρύψουμε οτιδήποτε και θα γίνει πάλι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι". -Για το τι περιμένει να έχει πετύχει ο Πόρος μέχρι την τελευταία αγωνιστική όταν και κλείνει την αγωνιστική περίοδο στον Άγιο Νικόλαο και πριν ριχτεί στη "μάχη" των πλέι-οφ: "Εμείς θέλουμε κάθε παιχνίδι να το βλέπουμε ξεχωριστά. Ο στόχος μας είναι να παίρνουμε όσο μπορούμε περισσότερους πόντους και να δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος τι έχουμε κάνει. Όλα τα παιχνίδια γι' αυτό το λόγο είναι σημαντικά".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport