Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020

Πόρος: Κάτι καλό γεννιέται!

Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2019 20:58 Γράφτηκε από τον

Αν πριν κάποια χρόνια έλεγες ότι η ομάδα του Πόρου θα κατακτήσουσε το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, θα έφτανε να παίζει τελικό Σουπερ Κάπ με μια από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Κρήτης τον ΠΟΑ και να ηττάται στις λεπτομέρειες μάλλον θα σε περνούσαν για τρελό.


Και όμως κάτι εξαιρετικά καλό γίνεται στην ομάδα αυτή.


Το πρώτο δείγμα γραφής καταγράφεται κάτι παραπάνω από θετικό .


Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια νεοφώτιστη ομάδα χωρίς καθόλου εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες κατάφερε για 55 λεπτά να κλείσει τον ΠΟΑ και παρουσιάσει ένα εξαιρετικά δουλεμένο σύνολο .


Ο Πόρος διάβασε σωστά το παιχνίδι και εγκλώβισε τα ατού του ΠΟΑ με αποτέλεσμα να πετύχει δυο τέρματα και αν δεν ήταν για μια ακόμα φορά σε δαιμονιώδη φόρμα ο Μανουσάκης ίσως να είχε καταφέρει να σκοράρει και άλλα τέρματα.

Η αγωνιστική λειτουργία της ομάδας του Πόρου ήταν μέχρι την στιγμή της μείωσης από τον ΠΟΑ σχεδόν αλάνθαστη.


Οι δυο ακραίοι επιθετικοί της νεοφώτιστης ομάδας Πήλιος και Μεταξάκης ήταν σε εξαιρετική μέρα και ήταν μια μόνιμη πηγή κινδύνού.


Αν συνεχίσουν με αυτό το ρυθμό θα κάνουν αρκετές ζημιές.

 

Αυτό που πρέπει να βάλει στο παιχνίδι του ο Πόρος είναι η σκοπιμότητα και με την πάροδο του χρόνου δείχνει ότι δημιουργεί ένα νεανικό, σκληροτράχηλο μεν αλλά με ποδοσφαιρικό πλάον σωματείο το οποίο ήρθε για μείνει στην κατηγορία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ

Search

Prisma Sport