Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

N. Λουμπάκης: Παιχνίδι γιορτή για το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο το Super Cup

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 20:55 Γράφτηκε από τον

Για τον πρώτο επίσημο αγώνα της νέας περιόδου όπου ο Πόρος διεκδικεί το πρώτο Super Cup της ιστορίας της μίλησε στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook ο 26χρονος μεσοαμυντικός. "Πρόκληση το Super Cup για τον Πόρο, η ομάδα μεγαλώνει μέσα από τους τίτλους", το μήνυμα που έστειλε ο Νίκος Λουμπάκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής και σε video:

-Νίκο Λουμπάκη ένα μεγάλο παιχνίδι έρχεται την Κυριακή για τον Πόρο κόντρα στον ΠΟΑ, πρώτο Super Cup που διεκδικείται ως ομάδα, πως αντιμετωπίζετε αυτό το ματς;

"Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι-γιορτή για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, όπως αυτό για το Super Cup. Αναμφίβολα η ομάδα μας έχει στόχο και αυτό το Κύπελλο, δεν το συζητάμε. Θέλουμε να το κατακτήσουμε γιατί η ομάδα από εκεί μεγαλώνει, μέσα από τους τίτλους και μέσα από την ομάδα έχουμε να κερδίσουμε όλοι μας. Οπότε είναι ένας τίτλος, πάμε να τον κατακτήσουμε, δεν υπάρχει κάτι άλλο".

-Απέναντι σ' έναν αντίπαλο τον οποίο θα βρείτε και στη Γ' Εθνική, τι πληροφορίες έχετε για τον αντίπαλο και ποιο είναι το σκεπτικό της ομάδας μας;

"Σίγουρα ο προπονητής μας έχει δουλέψει όλο αυτό το διάστημα για ν' αντιμετωπίσουμε τον ΠΟΑ. Ο ΠΟΑ εντάξει είναι ένας κλασικός αντίπαλος εδώ στην Κρήτη, έχει μεγάλη ιστορία, είναι ένας σύλλογος με τίτλους, με τόση εμπειρία. Για μας είναι πρόκληση, θα το έλεγα έτσι, γιατί ήδη είμαστε μία νέα ομάδα με 7 χρόνια ιστορία. Σίγουρα όμως πάμε για να το κατακτήσουμε κι εμείς σιγά-σιγά ν' ανέβουμε ακόμη περισσότερο όπως έχει κάνει η ομάδα τόσα χρόνια".

-Στα φιλικά η ομάδα μας δείχνει σε καλή κατάσταση, βεβαίως αυτό είναι και το πρώτο επίσημο παιχνίδι, άλλο τα φιλικά άλλο τα επίσημα...

"Ναι σίγουρα τα φιλικά είναι άλλα παιχνίδια από τα επίσημα αλλά εμείς σε όλη την προετοιμασία με τον προπονητή μας δουλεύαμε 100% για κάθε αγώνα. Είτε φιλικό, είτε προπόνηση θεωρώ ότι δουλέψαμε πάρα πολύ, πηγαίναμε στο 100% των δυνατοτήτων μας. Έτσι θα κάνουμε και την Κυριακή, θα δώσουμε το 100% στα 90 λεπτά και από και και πέρα ότι αξίζουμε αυτό θα πάρουμε. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι υγιείς, βγάλαμε μια προετοιμασία υγιέστατοι, δόξα το Θεό, οπότε δεν μας μένει κάτι άλλο από το να μπούμε μέσα και να κατακτήσουμε το τρόπαιο".

-Και ένα μήνυμα για τους φιλάθλους του Πόρου που αναμένεται να δώσουν δυναμικό "παρών" στη Δαμάστα την Κυριακή...

"Η αλήθεια είναι ότι και σε προηγούμενα παιχνίδια μας έχουν βοηθήσει, όσοι μπορούσαν λόγω και δουλειάς. Αυτό που θα τους πούμε με σιγουριά είναι ότι εμείς θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο ώστε να πάρουμε το τρόπαιο γιατί σας ξαναλέω πρόκειται για ένα τρόπαιο, ένας τίτλος για το σύλλογο. Θα κάνουμε τα πάντα να το κατακτήσουμε και ελπίζω να τους δώσουμε χαρά, να χαρούν κι αυτοί όπως χαίρονται τόσα χρόνια για τον Πόρο".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport