Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020

Λ. Τιτομιχελάκης: «Κοιτάξαμε στα μάτια τον Πλατανιά»

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2019 19:15 Γράφτηκε από τον

Ως ιστορικό χαρακτήρισε το φιλικό που έδωσε η ομάδα του απέναντι στον Πλατανιά, ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης. Ο προπονητής του Πόρου ευχαρίστησε μάλιστα γι’ αυτό το γεγονός τον Πλατανιά.

 Κατά τ’ άλλα, ο τεχνικός της νεοφώτιστης στη Γ’ Εθνική ομάδα του Πόρου τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι παίκτες του, σημειώνοντας ότι κοίταξαν στα μάτια τους αντιπάλους τους, του Πλατανιά.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις:

«Κατ’ αρχάς, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Πλατανιά για τη φιλοξενία και για το ότι δέχτηκαν να κάνουν φιλικό μαζί μας. Για μας, ήταν ένα ιστορικό φιλικό, μια νεοφώτιστη ομάδα μετά από 7 μόλις χρόνια σε τοπικές κατηγορίες κατάφερε να παίξει φιλικό με την ιστορική ομάδα του Πλατανιά.

Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι έδειξαν ότι μπορούν ν’ ανταποκριθούν. Ημασταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί και θεωρώ ότι κοιτάξαμε στα μάτια τον αντίπαλο. Αυτό είναι το σημαντικό και το κρατάμε.

Εχουμε χτίσει ένα νεανικό σύνολο, με νέα παιδιά, έχουμε πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και αυτό έχει ρίσκο. Προσπαθούμε να ευχαριστιόμαστε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως αντιπάλου. όσο αυτό είναι εφικτό. Είχαμε υψηλή πίεση απ’ τον αντίπαλο, αλλά προσπαθήσαμε να παίξουμε σε ικανοποιητικό βαθμό. Είχαμε σημαντικές ευκαιρίες και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport