Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019

Γ. Λέλεκας: Θέλουμε να χτίσουμε τον ΠΟΑ όπως πρέπει

Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 11:43 Γράφτηκε από τον

Ομάδα με πλάνο και ίσως κατά πολλούς ο ιδανικός εκπρόσωπος της Κρήτης τα τελευταία χρόνια στην Γ' Εθνική.  Με διάλειμμα μόλις ενός χρόνου, η προσφυγική ομάδα του ΠΟΑ έχει συνεχόμενες παρουσίες στην τελευταία εθνική κατηγορία της χώρας κάνοντας όλο το νησί υπερήφανο.

Τη φετινή σεζόν τα ηνία της ομάδας όσον αφορά τον προεδρικό θώκο ανέλαβε ο Γιώργος Λέλεκας και είναι έτοιμος με όρεξη για δουλειά να δημιουργήσει μαζί με τους συνεργάτες του, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μια ομάδα πρότυπο που θα στηρίζεται στα επόμενα χρόνια στους γηγενείς ποδοσφαιριστές, εφόσον είναι εφικτό.

Ο ίδιος μιλώντας στο συνεργάτη του Prismasport.gr Κυριάκο Παντζαρίδη για το πλάνο της ομάδας τόνισε : 

"Θα στηρίξουμε το πλάνο που είχε ο ΠΟΑ πάντα και τα τελευταία χρόνια το είχαμε παραμελήσει. Πρέπει να υποστηρίξουμε τα παιδιά τα δικά μας που αναδεικνύονται από την ακαδημία. Έχουμε δυο θυγατρικές στο τοπικό πρωτάθλημα και θα δώσουμε ευκαιρίες στα δικά μας παιδιά''.

Για το μεταγραφικό πλάνο, ο ισχυρός άνδρας των "πρασίνων" υπογράμμισε

"Πρώτα θα τελειώσουμε τις ανανεώσεις. Εαν μας μείνουν κενά τότε θα κινηθούμε. Ωστόσο περιμένουμε και τον όμιλο που θα συμμετέχουμε".

Για την περίπτωση Παπαδομιχελάκη, ο κ. Λέλεκας τόνισε

"Η ομάδα του έχει κάνει πρόταση και είναι στο χέρι του εάν μείνει ή ακολουθήσει το δικό του δρόμο. Εμείς τον θεωρούμε παίκτη της ομάδας. Ο ΠΟΑ ελεύθερο δεν τον αφήνει όμως".

Για το στόχο του ΠΟΑ, ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε:

''Ο στόχος θα καθοριστεί ανάλογα με το πως θα διαμορφωθεί  η κατηγορία που θα αγωνιστούμε. Στόχος αποτελεί να πάμε καλύτερα από πέρυσι και να αναδείξουμε παίκτες. Με λίγα λόγια θέλουμε, να χτίσουμε τον ΠΟΑ όπως πρέπει"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)