Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

Νίκος Αγγελάκης: «Η διεκδίκηση της ηγεσίας καταδεικνύει τη δυναμική του ΠΟΑ»

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 18:52 Γράφτηκε από την

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά στον ΠΟΑ σημειώθηκαν ραγδαίες εξελίξεις, οι οποίες σηματοδοτούν νέες αλλαγές στο Δ.Σ, παρότι η διοίκηση ανέλαβε καθήκοντα στην αρχή της χρονιάς. 

Στο τελευταίο συμβούλιο ο Γιώργος Λέλεκας γνωστοποίησε ότι προτίθεται να ηγηθεί του ιστορικού σωματείου, γεγονός που οδήγησε στον ορισμό έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, στην οποία θα γίνει οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης και η διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Μέχρι σήμερα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρχει μόνο το ψηφοδέλτιο του κ. Λέλεκα, ωστόσο ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Αγγελάκης δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του. Μιλώντας στο Prismasport.gr υπογράμμισε ότι θα καταθέσει τις προτάσεις-θέσεις του στη Γενική Συνέλευση, ενώ χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι υπάρχουν παράγοντες, που διεκδικούν την ηγεσία, γεγονός που καταδεικνύει τη δυναμική του ΠΟΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Αγγελάκη:

"Δεν θα ήθελα τώρα να σχολιάσω για τα τελευταία γεγονότα. Θα μιλήσω και θα καταθέσω τις απόψεις μου στη Γενική Συνέλευση. Το γεγονός ότι υπάρχουν παράγοντες που διεκδικούν την ηγεσία είναι πολύ θετικό για την ομάδα και δείχνει τη δυναμική του σωματείου".

Με ενδιαφέρον επίσης αναμένεται και η θέση που θα λάβουν τα υπόλοιπα 14 μέλη της απερχόμενης διοίκησης.

 

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)