Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Φ. Καϊμακαμούδης: «Δεν κράτησε ούτε ένα λεπτό η συζήτηση για την ανανέωση μου, με τον ΠΟΑ»

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 12:50 Γράφτηκε από τον
Φιλικό ΟΦΗ - ΠΟΑ | Στάικος - Καϊμακαμούδης Φιλικό ΟΦΗ - ΠΟΑ | Στάικος - Καϊμακαμούδης

Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του Φώτη Καϊμακαμούδη, στο Prismasport.gr, μετά την ανανέωση του για τρίτη χρονιά με τον ΠΟΑ.

Ο ικανός φορ θα συνεχίσει να σκοράρει και τη νέα χρονιά με τον ΠΟΑ σε Γ' Εθνική και Κύπελλο ΕΠΣΗ και στις δηλώσεις του τόνισε πως η συζήτηση για την ανανέωση του δεν κράτησε ούτε ένα λεπτό.

Όπως επισημαίνει ο Φώτης Καϊμακαμούδης, δεν μπήκε καν στη διαδικασία να σκεφτεί να πάει σε άλλη ομάδα, καθώς ο ΠΟΑ εμπνέει σεβασμό προς τους ποδοσφαιριστές του και τόνισε πως δεν είναι τύχαιο ότι στην πρώτη χρονιά που υπέγραψε στην ομάδα του Ατσαλένιου, του είπαν ότι όποιος έρχεται μένει για χρόνια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στις δηλώσεις του στο Prismasport.gr, ο Φώτης Καϊμακαμούδης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με τον ΠΟΑ. Η συζήτηση για την ανανέωση κράτησε περίπου 1 λεπτό και δεν μπήκα καν στη διαδικασία να σκεφτώ το ενδεχόμενο να πάω σε άλλες ομάδες και ο λόγος είναι ότι ο ΠΟΑ, λειτουργεί, σέβεται και συμπεριφέρεται πολύ σωστά στον ποδοσφαιριστή, κάτι που δύσκολα νιώθουμε σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Την πρώτη φορά που είχα υπογράψει, πριν 1,5 χρόνο, μου είχαν πει ότι όσοι έρχονται εδώ, μένουν για χρόνια. Τελικα βγήκαν αληθινοί και δεν είναι τυχαίο.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιβεβαίωση Prismasport.gr | Συνεχίζει στα «πράσινα» ο Φ. Καϊμακαμούδης

Συνεχίζουν μαζί ο ΠΟΑ και ο Φώτης Καϊμακαμούδης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)