Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αστέρας Ρ. - Άρης Σ.: Οι δηλώσεις Ασπρομάτη και Μαναρώλη

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 15:32 Γράφτηκε από τον
Αστέρας Ρ. - Άρης Σ.: Οι δηλώσεις Ασπρομάτη και Μαναρώλη Αστέρας Ρ. - Άρης Σ.: Οι δηλώσεις Ασπρομάτη και Μαναρώλη

Διαβάστε όσα δήλωσαν Ηλίας Ασπρομάτης και Νίκος Μαναρώλης μετά την νίκη του Άρη Σούδας κόντρα στον Αστέρα Ρεθύμνου με 1-2.

Ηλίας Ασπρομάτης (προπονητής ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου)

« Με τα καινούργια δεδομένα όπου μόνο 8 ομάδες μπορούν να μείνουν στην κατηγορία , υπάρχει δυσκολία. Για εμάς υπήρχε δυσκολία από την αρχή του πρωταθλήματος αλλά το ρόστερ το δικό μας απαρτίζεται από πολλά νεαρά παιδία , η ενδεκάδα μας είχε 4 στην κατηγορία των μικρών και 10 από τα 11 παιδία ήταν περσινά. Εμείς θα κάνουμε την δική μας προσπάθεια και ότι καταφέρουμε»

Νίκος Μαναρώλης (προπονητής Άρης Σούδας)

«Όταν στην παρθενική σου συμμετοχή καλείσαι να βάλεις 7 ομάδες από κάτω για να μην υποβιβαστείς, είναι ένα δύσκολο κομμάτι.

Από εκεί και πέρα υπάρχει εμπιστοσύνη, υπάρχει διάθεση. Το ρόστερ που έχουμε μαζέψει στην ομάδα είναι πολύ καλό. Προσωπικά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά και στην λειτουργία της ομάδας. Έχουμε οργανώσει πολλά κομμάτια όμως υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την χρονιά , είναι δύσκολη και ο αριθμός για τον υποβιβασμό των ομάδων είναι μεγάλος, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος».

 

Πηγή κειμένου: Sports-factory.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα