Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Γ' Εθνική: Αποχώρηση Καρυδόπουλου από τον Εθνικό!

Πέμπτη, 09 Μαϊος 2019 13:29 Γράφτηκε από την

"Ακέφαλη" έμεινε η ομάδα του Εθνικού, καθώς ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Αλέξανδρος Καρυδόπουλος έκανε γνωστή την απόφασή του να αποχωρήσει.

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για άνοδο όμως τελικά η ομάδα του Πειραιά τερμάτισε 3η χωρίς να διεκδικεί κάτι παραπάνω. 

Μάλιστα οι κυανόλευκοι το επισημοποίησαν μέσω ανακοίνωσής τους:

"Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. σεβόμενη την επιθυμία του κ. Α. Καρυδόπουλου ανακοινώνει την αποχώρησή του από το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη εκφράζει την ευγνωμοσύνη όλου του κόσμου του Εθνικού στο πρόσωπο του κ. Καρυδόπουλου για την αγάπη και προσφορά του στο σύλλογο επί δεκαετίες. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σεζόν η λειτουργία της ομάδας αναβαθμίστηκε σε κάθε επίπεδο κάνοντας πρωταθλητισμό και διδάσκοντας ήθος που σπανίζει από το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

Για την επόμενη μέρα η Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. αφουγκράζεται την εύλογη αγωνία των φιλάθλων και θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις όταν, όμως, υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη. Ο Ερασιτέχνης Εθνικός κάνει το καθήκον του και ήδη καταβάλλει προσπάθειες για τη συνέχεια του ποδοσφαιρικού τμήματος και των αξιών που αφήνει ως παρακαταθήκη ο κ. Καρυδόπουλος με την αποχώρησή του. Όλη η κυανόλευκη οικογένεια τον τιμά και τον ευχαριστεί θερμά.

Η Πρόεδρος κ. Δ. Ιωαννίδου το Δ.Σ. του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport