Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Ο άνθρωπος «Αναγέννηση» μιλά στο Prismasport.gr: «Χαρούμενος που θα συνεχίζω να παίζω στην ομάδα της καρδιάς μου»

Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 13:50 Γράφτηκε από τον
Νίκος Χατζάκης - Αναγέννηση Ιεράπετρας Νίκος Χατζάκης - Αναγέννηση Ιεράπετρας

Ο άνθρωπος «Αναγέννηση», Νίκος Χατζάκης μιλά στο Prismasport.gr για την σχέση του με την ομάδα της Ιεράπετρας.

Ο έμπειρος αμυντικός αποτελεί την σημαία της Αναγέννησης Ιεράπετρας εδώ και 21 χρόνια, μη έχοντας φορέσει την φανέλα κάποιας άλλης ομάδας.

Ο Νίκος Χατζάκης ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα της καρδιάς του, την οποία υπηρετεί παραπάνω από δύο δεκαετίες και μιλώντας στο Prismasport.gr, αναφέρθηκε στους λόγους που δεν έχει αποχωρήσει ποτέ από τον σύλλογο, αλλά και γι'αυτούς που δέχθηκε να τον ακολουθήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

- Πως αισθάνεσαι που θα παίξεις με την Αναγέννηση στην Γ' Εθνική;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίζω να παίζω στην ομάδα της καρδιάς μου και θα κάνω κάτι που θα με ευχαριστεί δηλαδή να παίζω ποδόσφαιρο που για εμένα είναι τρόπος ζωής.

 

- Η ομάδα επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες, μαζί της και εσύ. Ένα σχόλιο για τη φετινή χρονιά που ολοκληρώθηκε;

«Δόξα τω Θεό όλα πήγαν καλά και η Αναγέννηση επιστρέφει στις Εθνικές κατηγορίες αν και πιστεύω ότι αδικούμαστε γιατί εμείς έπρεπε να βγούμε πρωταθλητές αλλά σημασία έχει ότι πήραμε την άνοδο. Απ' την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μπορώ για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της.»

 

- 22 χρόνια δεν είναι και λίγα... Πως και αποφάσισες να μην αποχωρήσεις ποτέ από την ομάδα;

«Από εκεί ξεκίνησα και δέθηκα με την ομάδα γιατί η Αναγέννηση πιστεύω σε ερασιτεχνικό επίπεδο με καλύπτει πλήρως. Είναι μία ομάδα με όνομα, με ιστορία, με το καλό της γήπεδο και τα καλά αποδυτήρια. Όλα αυτά για εμένα μετράνε»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)