Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Νίκος Χατζάκης: Μία ζωή στην Αναγέννηση Ιεράπετρας

Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 10:15 Γράφτηκε από τον
Νίκος Χατζάκης Νίκος Χατζάκης

Με τον αρχηγό και «σημαία» της θα πορευτεί η Αναγέννηση Ιεράπετρας στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Νίκος Χατζάκης αποτελεί μία εμβληματική μορφή στην ιστορία της ομάδας της Ιεράπετρας, καθώς υπηρετεί τον σύλλογο εδώ και 22 ολόκληρα χρόνια.

Μάλιστα ο πολύπειρος στόπερ θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Αναγέννηση και τη νέα σεζόν, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της Αναγέννησης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν  την ανανέωση της συνεργασίας με τον επί σειρά ετών αρχηγό των Λιονταριών , Νίκο Χατζάκη. Αναμένοντας την απόφαση της ΕΠΣΛ , η Αναγέννηση έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας, θέτοντας στόχους για τη νεά ποδοσφαιρική σεζόν. Μέσα στο σχεδιασμό είναι και οι ανανεώσεις παικτών, πρώτος στο τιμόνι των ανανεώσεων είναι ο Νίκος Χατζάκης.

Ο έμπειρος αμυντικός , σηκώνει στη πλάτη του 22 χρόνια συνεχόμενα την ομάδα της Αναγέννησης , μετρώντας μαζί της  επιτυχίες και ένδοξες στιγμές, έχοντας βάλει και εκείνος το δικό του λιθαράκι στην ιστορία της Αναγέννησης. Στα 22 χρόνια συμμετοχής του, ο Νίκος έχει μόνο επιτυχημένες στιγμές να μετράει.

Νίκο, καλή συνέχεια στην ομάδα μας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)