Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Γ. Λέλεκας στο Prismasport.gr: «Επικίνδυνο να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα - Η πρόταση του ΠΟΑ»

Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 10:20 Γράφτηκε από τον
Γιώργος Λέλεκας Γιώργος Λέλεκας

Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όπως και όλα τα υπόλοιπα έχει σταματήσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Γ' Εθνική κατηγορία και ο 8ος κρητικός όμιλος έχουν φυσικά σταματήσει, με τους αρμόδιους φορείς να ψάχνουν πιθανούς τρόπους και ημερομηνίες για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το Prismasport,gr θέλοντας να πάρει τη γνώμη τον ομάδων που συμμετέχουν στην κατηγορία μίλησε με τον πρόεδρο του ΠΟΑ, Γιώργο Λέλεκα. Ο πρόεδρος του προσφυγικού σωματείου λέει «όχι» σε μία πιθανή επανέναρξη (παρά το γεγονός πως τονίζει πως ο ΠΟΑ θα είναι έτοιμος), ενώ θέτει στο τραπέζι την πρόταση του για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Λέλεκας:

«Καταρχήν θέλω να πω πως η ομάδα του ΠΟΑ θα είναι έτοιμη όποτε και αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.Πάντως η ενδεδειγμένη λύση του προβλήματος είναι αυτό που έχει συμφωνηθεί.

Να σταματήσει οριστικά το πρωτάθλημα, να πάρει την άνοδο η Επισκοπή ως δίκαιη πρωταθλήτρια και να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα. Έτσι του χρόνου με την άνοδο των ομάδων από τις τοπικές ενώσει θα γίνει ένα μεγαλύτερο και καλύτερο πρωτάθλημα.

Οποιαδήποτε απόφαση παρθεί ο ΠΟΑ θα τη σεβαστεί για το κοινό καλό. Ωστόσο θεωρούμε επικίνδυνη την επανέναρξη του πρωταθλήματος με τον κορωνοϊό να θερίζει. Επαναλαμβάνουμε όμως πως θα είμαστε έτοιμοι σε κάθε περίπτωση».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search

Prisma Sport