Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Αντ. Λεκάκης: «Μπορούμε να σώσουμε τον Πόρο» (video)

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 08:32 Γράφτηκε από τον

Tην πίστη του για παραμονή της ομάδας στη Γ΄Εθνική εξέφρασε ο βοηθός και στενός συνεργάτης του Μανώλη Σουτζή στην τεχνική ηγεσία του Πόρου Αντώνης Λεκάκης. 

Χαρακτηριστικά τόνισε: "Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να σώσουμε τον Πόρο", επισημαίνοντας παράλληλα πως "αν δεν πιστεύαμε στην ομάδα δεν θα ερχόμασταν καν να δουλέψουμε".

Όσο για το τι πρέπει να έχουν οι πρωταθλητές Ηρακλείου για να κατακτήσουν βαθμό η βαθμούς στο νέο τελικό που ακολουθεί με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ την Κυριακή (08/12, 15:00) στις Μουρνιές, τόνισε: "Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί, να βγάλουμε ψυχισμό, να βγάλουμε διάθεση, ν' ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει όλη τη βδομάδα και θεωρώ ότι σε συνδυασμό και με λίγη τύχη η οποία μας λείπει θα μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αντώνης Λεκάκης στη σελίδα του Α.Ο. Πόρου στο Facebook:

-Αντώνη Λεκάκη άλλος ένας τελικός για τον Πόρο, δύσκολη έξοδος την Κυριακή στα Χανιά κόντρα στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ...

"Όπως ξέρουμε όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε σαν τελικούς, ψάχνουμε πόντους παντού. Θεωρώ ότι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι πάρα πολύ καλή, έχει βελτιωθεί, δεν το δείχνουν όμως τ' αποτελέσματα. Οπότε την Κυριακή θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε την καλή απόδοση της ομάδας με αποτέλεσμα".

-Με μία ομάδα που κι' αυτή θέλει βαθμούς, μάλιστα άλλαξε και προπονητή πριν από λίγες ώρες και θ' αγωνιστεί με τον κ. Μαθιουδάκη στον πάγκο της...

"Εντάξει, άλλαξε και το ΣΥΝΚΑ προπονητή, αυτό δεν αλλάζει όμως την δικιά μας φιλοσοφία. Εμείς θα πάμε εκεί ξέροντας ότι θ' αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα και μια δύσκολη έδρα. Πάμε όμως να πάρουμε πόντους γιατί θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι κομβικό".

-Τι πρέπει να προσέξει ο Πόρος για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τις Μουρνιές;

"Αυτά που προσέχουμε κάθε φορά. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί, να βγάλουμε ψυχισμό, να βγάλουμε διάθεση, ν' ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει όλη τη βδομάδα και θεωρώ ότι σε συνδυασμό και με λίγη τύχη η οποία μας λείπει θα μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

-Η ομάδα δείχνει μια άλλη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια, ήρθε και η πρώτη νίκη με τον ΠΟΑ, με τον Γιούχτα άξιζε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, δεν ήρθε, αυτή η εικόνα που δείχνει η διαφορετική, η καλύτερη, σας γεμίζει με αισιοδοξια ότι ο Πόρος μπορεί να τα καταφέρει στο τέλος και να παραμείνει στην κατηγορία;

"Αν δεν πιστεύαμε στην ομάδα δεν θα ερχόμασταν καν να δουλέψουμε. Εμείς είμαστε σίγουροι ότι την ομάδα θα μπορέσουμε να τη σώσουμε. Δεν μας ενδιαφέρει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, μας ενδιαφέρει να παίρνουμε αποτελέσματα. Αυτός είναι ο κύριος στόχος. Ο συνδυασμός είναι το τέλειο αλλά προς το παρόν έχουμε πάρει μόλις τρεις πόντους σε τέσσερα παιχνίδια παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Την Κυριακή μακάρι να παίξουμε κακά και να κερδίσουμε".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αντώνη Λεκάκη:

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα