Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Ηρόδοτος: «Κρούση» στον Μανώλη Παπαματθαιάκη

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 13:50 Γράφτηκε από τον
Ηρόδοτος: «Κρούση» στον Μανώλη Παπαματθαιάκη Ηρόδοτος: «Κρούση» στον Μανώλη Παπαματθαιάκη

Η διοίκηση του Ηροδότου έχει "σηκώσει" μανίκια και έχει πέσει με τα μούτρα στο να φτιάξει μια δυνατή ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Στο πλαίσιο των κινήσεων αυτών ήταν και συνεργασία με έναν προπονητή από το πάνω ράφι και με πολύ αξιόλογες παραστάσεις όπως και με πολύ συναισθηματικό δέσιμο για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού.

Ο λόγος για τον Μανώλη Παπαματθαιάκη που σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr, συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας με τον Μιχάλη Γεωργιάδη, επικεφαλή και πρώτο σε ψήφους στην παράταξη που αναμένεται ηγηθεί και της προσπάθειας, για το ενδεχόμενο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όμως ο έμπειρος τεχνικός ευχαρίστησε θερμά τους ανθρώπους του Ηροδότου για την πρόταση αυτή, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τόνισε πως δεν είναι η κατάλληλη εποχή για αυτόν να επιστρέψει στον Ηρόδοτο. Ο κόουτς Παπαματθαιάκης αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση της διοίκησης του Ηροδότου όμως δεν έκλεισε καμία πόρτα για το μέλλον και μια μελλοντική συνεργασία.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport