Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Κινεί τα νήματα για την επόμενη μέρα του Ηροδότου ο Μ. Γεωργιάδης

Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 17:51 Γράφτηκε από τον
Μιχάλης Γεωργιάδης Μιχάλης Γεωργιάδης

O Hρόδοτος κινείται στον αστερισμό της επόμενης ημέρας.

Μετά την αποκάλυψη για την αποχώρηση της οικογένειας Παναγιωτάκη (Δείτε εδώ) και την επιβεβαίωση με επίσημη ανακοίνωση λίγες ώρες αργότερα από την ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού (Δείτε εδώ), το Prismasport.gr έχει το ρεπορτάζ για την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Prismasport.gr, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Γεωργιάδης, έχει κινηθεί προκειμένου να φτιάξει μία δυνατή ομάδα επιχειρηματιών, ούτως ώστε να αναλάβουν τα ηνία του συλλόγου, άμεσα και μετά την οριστικοποίηση της ημερομηνίας της Γενικής Συνέλευσης, του Ηροδότου.

Στο πλευρό του θα βρίσκονται άνθρωποι οι οποίοι έχουν βοηθήσει και στο παρελθόν τον Ηρόδοτο, έχοντας αποτελέσει μέλη του Δ,Σ καθώς και νέοι παράγοντες με μεγάλη δυναμική.

Στο Prismasport.gr τις επόμενες ώρες, θα υπάρξουν και οι αποκαλύψεις των ονομάτων, οι οποίες θα αποδείξουν την δυναμική της κίνησης.

Φυσικά στόχος του Μιχάλη Γεωργιάδη και των υπολοίπων παραγόντων είναι ο Ηρόδοτος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ερχόμενο πρωτάθλημα του κρητικού ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)